Hyppää sisältöön
APG Finland
· Riikka Krenn

APG Finlandin liiketoiminta on myyty APG Scandinavialle

APG:n Skandinavian, Baltian alueen ja Suomen toiminnot yhdistyvät liiketoimintakaupassa.

Skandinavian ja Suomen toiminnot ostaa kaupan myötä Kees-Jan van der Velden, joka entuudestaan omistaa APG:n Skandinavian ja Benelux-maiden toiminnot. Myyntipäällikkö Elina Boman jatkaa Suomen toimintojen johtamista monivuotisella kokemuksellaan. Hän tulee olemaan avainroolissa APG Pohjoismaat -tiimissä, jonka hallinto on Tanskassa ja jota tukee APG:n pääkonttori Pariisissa.

APG-konkari Pekka Mäkinen on nyt solmitun kaupan jälkeen päättänyt jatkossa keskittyä lentoliikenteen ja matkailun strategiseen kehittämiseen omistamansa Airtouch Oy:n kautta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Olen nauttinut ja erittäin kiitollinen kaikista kohtaamisista vuodesta 2009 lähtien ja 15 vuoden aikana osana APG-perhettä. APG on dynaaminen ja globaali organisaatio, joka hallitsee lentoliikenteen haasteet, jakelun ja maailmanlaajuisen ulottuvuuden. APG on myös NDC-pioneeri”, sanoo Mäkinen.

“APG:n vahva asema on tulos hyvästä vuorovaikutuksesta matkatoimistojen ja lentoyhtiöiden kesken. APG on sitoutunut ja investoi tulevaisuuteen. Haluan kiittää kaikkia lentoyhtiöasiakkaita, agentteja ja toimialaa. Jatkan kehittyvän ilmailualan puolestapuhujana ja suosittelen APG:tä johtavana palveluntarjoajana.”

Lähde ja kuva: APG

Ikkunapaikan päätoimittaja Riikka Krenn
Riikka Krenn

Riikka Krenn on Ikkunapaikan päätoimittaja, joka seuraa alan tapahtumia tarkalla silmällä ja uteliaalla mielellä. Kokenut matkailutoimittaja ja verkkomedian tekijä.