Hyppää sisältöön

Tilaa Ikkunapaikka

Ikkunapaikka on Suomen johtava matkailuteollisuuden ammattilehti, joka pitää lukijansa ajan tasalla toimialan tärkeistä tapahtumista jokaisena arkipäivänä. Ikkunapaikka seuraa, analysoi ja raportoi matkailualan uutisia sekä Suomessa että maailmalla. Lehti on ilmestynyt jo 36 vuotta.

Tilaajana saat lehden kuusi kertaa vuodessa postilaatikkoosi sekä täyden digilukuoikeuden ammattilaisen verkkosisältöihin.

Ikkunapaikan tilaushinnat 2024
  • Yritystilaus 70,00 € / vuosi
  • Virkailija-, opiskelija- ja eläkeläistilaus 30,00 € / vuosi
  • Digilukuoikeus ilman printtilehteä 25,00 € / vuosi

Hinnat sisältävät alv 10 %.

Virkailija-, opiskelija- tai eläkeläistilauksen voivat tehdä yksityishenkilöt, kokoaikaiset opiskelijat ja eläkkeellä olevat henkilöt. Muistathan, että voit vähentää ammattilehdet verotuksessa!

Tilauskausi on 12 kk tilauspäivästä. Kaikki tilauksemme ovat jatkuvia ja tilaus uusiutuu uudelle kaudelle, jollei sitä ole peruutettu 1 kk ennen käynnissä olevan kauden päättymistä. Yksityishenkilöiden tilaukset maksetaan Paytrailin kautta. Yritystilauksissa myös verkkolasku on mahdollinen maksutapa.  Ikkunapaikan tilausehtoihin kokonaisuudessaan voit tutustua täällä.

Jos haluat tehdä nipputilauksen, ota yhteyttä mail (at) ikkunapaikka.fi. Tarjoamme myös matkailualan yhdistyksille, oppilaitoksille ja muille organisaatioille mahdollisuuden tilata Ikkunapaikka erikoishintaan jäsenlehtenä tai opiskelija-etuna.

Tervetuloa Ikkunapaikan lukijaksi!

 

Valitse tilauksen tyyppi

Jos teet useamman tilauksen kerralla, ja haluat eri toimitusosoitteet eri tilauksille, toimita osoitteet sähköpostilla mail@ikkunapaikka.fi
Poista kohde Pikkukuva Tuote Hinta Määrä Välisumma
× Paikanvaraus Virkailija-, opiskelija ja eläkeläistilaus 30,00  / vuosi
30,00  / vuosi

Laskutustiedot

Tilauksesi

Tuote Välisumma
Virkailija-, opiskelija ja eläkeläistilaus  × 1 30,00  / vuosi
Välisumma 30,00 
Initial Shipment

Toimitusvalinnat päivitetään kassalla.

Laske toimituskulut
Yhteensä 30,00  (sisältää 2,73  ALV)
Toistuvat yhteensä
Välisumma 30,00  / vuosi
Toimitustapa Kotimaan toimitus Ilmainen
Toistuvia yhteensä 30,00  / vuosi (sisältää 2,73  ALV)
Ensimmäinen uusiminen: 16/07/2025