Hyppää sisältöön
Air India Dreamliner
· Riikka Krenn

Aviareps Nordic on Air Indian uusi GSA-edustaja Pohjoismaissa

Aviareps on nimitetty Air Indian myyntiedustajaksi Tanskassa, Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Islannissa.

Kumppanuus helpottaa pohjoismaisten matkustajien pääsyä Air Indian kansainväliseen verkostoon Kööpenhaminan kautta, mahdollistaen sujuvat yhteydet Air Indian kumppanilentoyhtiöiden ja Air Indian suorien lentojen välillä sekä Intiaan että sen ulkopuolelle.

Hyvät yhteydet Kööpenhaminasta

Air India operoi suoria lentoja Delhiin kaikkiaan yhdeksästä Euroopan kohteesta: Kööpenhaminasta, Amsterdamista, Birminghamista, Frankfurtista, Milanosta, Pariisista, Wienistä sekä Lontoon Gatwickin sekä Heathrow’n kentiltä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Air India lentää tällä hetkellä neljä kertaa viikossa suoraan Kööpenhaminan ja Delhin välillä, mahdollistaen kätevät yhteydet myös Suomesta Delhiin, Mumbaihin ja moniin muihin Intian kaupunkeihin Air Indian laajan kotimaan verkoston kautta.

Lennot Kööpenhaminasta Delhiin mahdollistavat myös jatkoyhteydet muihin kohteisiin Aasiassa ja Australiassa, kuten Kathmandu, Bangkok, Phuket, Singapore, Hong Kong, Soul, Tokio, Melbourne ja Sydney.

Air India käyttää Delhi-Kööpenhamina-reitillä Boeing 787 Dreamliner -koneita, jossa on 18 vuoteeksi laskeutuvaa istuinta business-luokassa ja 236 tilavaa istuinta turistiluokassa.

Mittava uudistusohjelma

Osana yksityistämisen jälkeistä prosessia Air Indialle tulee merkittäviä muutoksia sekä toiminnoissaan että organisaatiossaan. Lentoyhtiö on vastaanottanut ensimmäiset koneet osana Airbusin ja Boeingin ennätyksellisiä lentokonetilauksiaan, mukaan lukien ensimmäiset huippumodernit Airbus A350 -koneet.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kustannuksiltaan 400 miljoonan dollarin uudistusohjelma on määrä aloittaa kesällä 2024, jolloin uusitaan täysin yhtiön laajarunkokoneiden sisustus. Ohjelma sisältää uusien istuimien asentamisen kaikkiin luokkiin ja koneisiin, sekä uudet viihdejärjestelmät, muiden muutosten joukossa.

Ikkunapaikan päätoimittaja Riikka Krenn
Riikka Krenn

Riikka Krenn on Ikkunapaikan päätoimittaja, joka seuraa matkailualan tapahtumia tarkalla silmällä ja uteliaalla mielellä.