Hyppää sisältöön
Edelweiss A320
· Ikkunapaikka

Edelweiss Air avaa kaksi uutta reittiä Lappiin

Uusien reittijulkistusten myötä sveitsiläinen Edelweiss tarjoaa tulevana talvena lentoja Zürichistä kaikille Finavian Lapin lentoasemille.

Edelweiss aloittaa joulukuussa 2024 suorat reittilennot Zürichistä sekä Kittilän että Rovaniemen lentoasemille. Yhtiö avasi helmikuussa reitit Kuusamoon ja Ivaloon, joten Sveitsistä on jatkossa suoria reittilentoja jokaiselle Finavian Lapin lentoasemalle.

“Toivotamme uudet reitit Kittilään ja Rovaniemelle lämpimästi tervetulleiksi! Uusien avausten myötä Edelweiss tarjoaa talvella reittilentoja kaikille neljälle Lapin lentoasemallemme. Se on vahva osoitus työstä, jota teemme matkailualan kumppaneidemme kanssa Suomen saavutettavuuden eteen, jossa säännölliset reittilentoyhteydet ovat erittäin tärkeitä”, Kittilän lentoaseman päällikkö ja Finavian Lapin lentoasemien aluejohtaja Jonna Pietilä sanoo.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Reittiä Zürichistä Kittilään lennetään kahdesti viikossa, maanantaisin ja keskiviikkoisin, aikavälillä 11.12.2024−26.3.2025.

Rovaniemelle Edelweiss lentää kahdesti viikossa, maanantaisin ja torstaisin, aikavälillä 12.12.2024−27.3.2025.

Molempia uusia reittejä liikennöidään 174-paikkaisilla Airbus A320 -lentokoneilla.

Lufthansa Groupiin kuuluva Edelweiss aloitti lennot Ivaloon ja Kuusamoon viime helmikuussa. Reitit jatkuvat joulukuusta alkaen pidemmällä kaudella, minkä lisäksi Ivalo saa yhden viikkovuoron lisää.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: Finavia
Kuva: Edelweiss

Ikkunapaikka
Ikkunapaikka

Uutisvinkit ja palaute Ikkunapaikan toimitukselle: mail@ikkunapaikka.fi.