Hyppää sisältöön
Eurowings
· Ikkunapaikka

Eurowings aloittaa reittilennot Stuttgartista Rovaniemelle

Eurowings aloittaa tammikuussa 2025 reittilennot Etelä-Saksan Stuttgartista Rovaniemen lentoasemalle.

Lufthansa-konserniin kuuluva saksalainen Eurowings liikennöi reittiä tulevana talvena kahdesti viikossa: sunnuntaisin aikavälillä 19.1.−2.3.2025 ja tiistaisin aikavälillä 21.1.−18.2.2025.

Reittiä Stuttgartin ja Rovaniemen välillä lennetään 180-paikkaisella Airbus A320 -lentokoneella.

“Reittiavaus on upea uutinen ja hieno lisäys Eurowingsin jo valmiiksi kattavaan reittitarjontaan. Yhtiö tarjoaa ensi talveksi jopa 10 suoraa reittiyhteyttä Saksasta lentoasemillemme Suomessa. Säännölliset reittilentoyhteydet ovat erittäin tärkeitä Suomen saavutettavuudelle ja teemme Finaviassa paljon töitä kumppaneidemme kanssa niiden kehittämiseksi”, Finavian reittikehityksestä vastaava johtaja Petri Vuori sanoo.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Runsaasti yhteyksiä pohjoiseen

Eurowings on aikaisemmin ilmoittanut avaavansa uudet talvireitit Hampurista Rovaniemelle sekä Kittilään. Uusien avausten lisäksi Eurowings lentää ensi talvena myös Düsseldorfista Kajaaniin, Ivaloon, Kittilään, Kuusamoon ja Rovaniemelle sekä Berliinistä Rovaniemelle ja Helsinki-Vantaalle.

Muista Lufthansa-konserniin kuuluvista lentoyhtiöistä Lufthansa avaa reitin Frankfurtista Rovaniemelle, Edelweiss Air Zürichistä Kittilään ja Rovaniemelle, Austrian Airlines Wienistä Kittilään ja Ivaloon sekä Discover Airlines Frankfurtista Kittilään.

Lähde: Finavia
Kuva: Eurowings

Ikkunapaikka
Ikkunapaikka

Uutisvinkit ja palaute Ikkunapaikan toimitukselle: mail@ikkunapaikka.fi.