Hyppää sisältöön
· Riikka Krenn

Finnair lanseeraa yritysasiakkaille suunnatun uuden PrioFlex-lipputyypin

Finnair tuo myyntiin uuden PrioFlex-lipputyypin yritysasiakkailleen 27.2.2024 alkaen.

Liikematkustajien tarpeisiin

Uuteen lipputyyppiin sisältyvät liikematkustajien eniten suosimat palvelut, ja uusi lipputyyppi on saatavilla economyluokkaan Euroopan-lennoilla sekä premium economy – ja economyluokkaan kaukolennoilla.

 – PrioFlex on suunniteltu liikematkustajien tarpeisiin. Se sisältää kaikki nykyisen Flex-lippumme edut ja lisäksi halutuimmat priority-palvelut lentoasemalla. Lippuun sisältyvä priority-lähtöselvitys, -turvatarkastus ja -koneeseennousu takaavat mukavan työmatkustamisen vilkkailla lentoasemilla, sanoo Finnairin yritysmyynnistä vastaava johtaja Robert Lönnblad.

Priority-palvelut ovat saatavilla lentoasemasta riippuen. Lentoaseman priority-palvelujen lisäksi PrioFlex-lippu mahdollistaa matkustuspäivien muuttamisen ja takaisinmaksun, jos matka peruuntuu. Uusi lipputyyppi sisältää myös pienen laukun, yhden käsimatkatavaran, 1–2 ruumaan menevää laukkua matkustusluokasta ja reitistä riippuen sekä mahdollisuuden valita tavallinen tai suosittu istuinpaikka maksutta.

Yritysasiakkaat voivat jatkossakin ostaa Light-, Classic- ja Flex-lipputyyppejä

PrioFlex-liput ovat saatavilla Finnairin nettisivuilla olevan yritysportaalin ja NDC:tä käyttävien matkatoimistojen kautta vain niille Finnairin yritysasiakkaille, joilla on sopimus Finnairin kanssa. Näissä kanavissa sopimuksessa määritellyt alennetut hinnat ovat aina automaattisesti saatavilla.

Uudistettu Finnairin yritysportaali on tarkoitettu Finnairin yritysasiakkaille, joilla on sopimus Finnairin kanssa. Portaaliin on lisätty uusia ominaisuuksia ja lippuvaihtoehtoja, jotta liikematkojen varaaminen olisi entistä helpompaa. Yritysportaalin kautta matkoja voivat varata matkanvaraajat ja yksittäiset työntekijät. Pääkäyttäjä voi hallita yrityksensä tietoja ja rekisteröityneitä käyttäjiä sekä varata matkoja heidän puolestaan. Matkalle lähtevät voivat päivittää ja tallentaa omia tietojaan varausta varten ja varata lentoja myös mukana matkustaville kollegoille.

Finnairin yritysportaali tarjoaa pääsyn sekä sopimushintoihin että kaikkiin muihin Finnairin hintoihin, jolloin asiakas voi valita matkalleen sopivimman tuotteen ja hinnan.

Ikkunapaikan päätoimittaja Riikka Krenn
Riikka Krenn

Riikka Krenn on Ikkunapaikan päätoimittaja, joka seuraa alan tapahtumia tarkalla silmällä ja uteliaalla mielellä. Kokenut matkailutoimittaja ja verkkomedian tekijä.