Hyppää sisältöön
Finnair
· Ikkunapaikka

Finnair lisää ensi talveksi lentoja Lappiin ja Norjaan

Finnair lisää tulevalla talvikaudella lentoja Rovaniemelle sekä Norjan Tromssaan ja Trondheimiin.

Finnair lentää ensi talvena Rovaniemelle yhteensä jopa 63 viikkovuoroa, mikä on 13 enemmän kuin viime talvena. Lisävuorot painottuvat suosituille matkapäiville, keskiviikolle sekä viikonlopulle. Lauantaisin lentoja Rovaniemelle on vilkkaimpaan matkustusaikaan jopa puolen tunnin välein. 

Finnair lentää lisäksi Rovaniemeltä Pohjois-Norjan Tromssaan ensi talvena yhteensä kuutena päivänä viikossa. Rovaniemen ja Tromssan väliset reittilennot käynnistyivät joulukuussa 2023, ja ne lennetään Helsingistä Rovaniemen kautta Tromssaan ja takaisin. Lisäksi Finnair lentää Helsingistä suoraan Tromssaan ympäri vuoden. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Finnair lisää lentoja myös Norjan suosikkimatkakohteeseen Trondheimiin, jonne yhtiö lentää tulevalla talvikaudella kolmen päivän sijaan kuutena päivänä viikossa. 

”Viime talvi osoitti jälleen, että kiinnostus pohjoisia kohteitamme kohtaan kasvaa entisestään. Lisälennot palvelevat erityisesti Euroopasta tulevaa liikennettä ja takaavat sujuvat yhteydet Helsingin kautta pohjoiseen”, kertoo Finnairin verkostosta ja tuottojen optimoinnista vastaava johtaja Antti Tolvanen

Lentoliikenteen talvikausi ulottuu lokakuusta maaliskuulle, joten matkailijat voivat nauttia talvisen Lapin lisäksi alueen uniikeista matkailukokemuksista myös loppusyksyllä ja alkukeväällä. Finnair on ainoa lentoyhtiö, joka lentää Suomen Lappiin ympäri vuoden. 

Lähde ja kuva: Finnair

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Ikkunapaikka
Ikkunapaikka

Uutisvinkit ja palaute Ikkunapaikan toimitukselle: mail@ikkunapaikka.fi.