Hyppää sisältöön
Hania, Kreikka
· Ikkunapaikka

Finnair pidentää Välimeren kohteidensa kautta

Matkustus vilkkaan sesongin ulkopuolella kiinnostaa yhä enemmän. Finnair pidentää neljän kohteensa kautta Espanjassa, Kreikassa ja Italiassa. Lisäksi yhtiö aloittaa ympärivuotiset lennot Espanjan Alicanteen.

Finnair on päivittänyt talvikauden 2024 liikenneohjelmaansa ja pidentänyt samalla matkustuskautta suosittuihin Etelä-Euroopan kohteisiin. Finnair lentää suomalaisten suosikkikohteisiin Mallorcalle, Napoliin, Haniaan sekä Rodokselle tänä vuonna aina marraskuuhun asti. Lisäksi Finnair aloittaa taas ympärivuotiset lennot Espanjan Alicanteen. 

Kauden pidentäminen marraskuuhun asti johtuu asiakkaiden kasvavasta kiinnostuksesta matkustaa myös suosituimpien lomakausien ulkopuolella.  

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

“Siinä missä kesä ja etenkin koulujen loma-ajat ovat yhä suomalaisten suosituimpia matkustusajankohtia, olemme huomanneet, että matkalle lähtijöitä löytyy yhä enemmän myös keväällä, alkukesällä sekä syksyllä. Haluamme omalta osaltamme tasapainottaa matkailusesonkia ja siksi tarjota lentoja myös vilkkaimman lomakauden ulkopuolella”, sanoo Finnairin verkostosta ja tuottojen optimoinnista vastaava johtaja Antti Tolvanen

Syksyllä Etelä-Euroopan lomakohteissa on vielä lämmin, mutta matkailijoita on vähemmän. Hiljaisempi matkustusajankohta tarjoaa mahdollisuuden nauttia paikallisesta kulttuurista rauhassa ja ihailla nähtävyyksiä ilman pitkiä jonoja. Myös hintataso on usein edullisempi. 

Matkailusesongin jakaantuminen tasaisemmin läpi vuoden hyödyttää myös paikallisia toimijoita esimerkiksi taloudellisesti, tuoden tuloja sesonkien ulkopuolella. 

Lähde: Finnair

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Ikkunapaikka
Ikkunapaikka

Uutisvinkit ja palaute Ikkunapaikan toimitukselle: mail@ikkunapaikka.fi.