Finnair tarjoaa myös PCR-testausta

Finnair täydentää koronatestauspalveluaan ja tarjoaa jatkossa myös PCR-testausta 99 euron hintaan. Finnair on jo aiemmin tarjonnut Helsinki-Vantaan lentoaseman läheisyydessä olevassa toimipisteessä 65 euroa maksavaa pika-antigeenitestausta.

Negatiivinen koronatestitodistus on maahantulon edellytyksenä useissa maissa, erityisesti jos matkustaja ei ole täysin rokotettu.

PCR-testauksen suorittaa Finnair Terveyspalvelut ja se on saatavilla ajanvarauksella 28.9. alkaen Finnairin pääkonttorissa lentoaseman läheisyydessä Vantaalla osoitteessa Tietotie 9. Testin voi varata netissä osoitteessa finnairtest.mbooking.fi. Varauksen voi tehdä suomalaisella henkilötunnuksella tai jos sellaista ei ole, syntymäajalla. PCR-testin tuloksen ja englanninkielisen todistuksen saa digitaalisesti seuraavana aamuna kello 9 mennessä, ja testitulos siirtyy myös Omakantaan.

Myös PR2you tarjoaa testejä 99 euron hintaan SMALin jäsenyritysten asiakkaille. PR2you:lla on toimipisteitä ympäri Suomea. Helsingissä toimipiste on Jätkäsaaressa ja muualla Suomessa testinotto onnistuu Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Lahdessa ja Ylistarossa. 

Eri maiden maahantulovaatimukset voi tarkistaa Finnairin sivuilla olevasta matkustusrajoituskartasta tai maiden viranomaisten nettisivuilta. Lisätietoja palvelusta julkaistaan Finnairin verkkosivuilla.

Jaa artikkeli:

Tilaa uutiskirjeemme

Liittymällä Ikkunapaikan postituslistalle, saat uutiskirjeen lehtien ilmestymisen välillä, noin 8 kertaa vuodessa.

Haluatko kirjautua ulos?
X