Hyppää sisältöön
Finnairin Skytrax-palkinto
· Ikkunapaikka

Finnair valittiin jälleen Pohjois-Euroopan parhaaksi lentoyhtiöksi – myös henkilökunnalle tunnustus

Lentomatkustajat ovat jälleen valinneet Finnairin Pohjois-Euroopan parhaaksi lentoyhtiöksi Skytraxin World Airline Awards 2024 -tutkimuksessa. Tämä on 14. peräkkäinen kerta, kun Finnair saa tämän tunnustuksen. 

Skytraxin tutkimus on maailman suurin

Skytraxin World Airline Awards on maailman suurin vuosittainen lentomatkustajien tyytyväisyyttä mittaava tutkimus. Tutkimuksessa arvioidaan lentoyhtiöiden asiakaspalvelua kokonaisvaltaisesti niin lennon aikana kuin myös lentoasemilla.  

“Meille on kunnia vastaanottaa tämä tunnustus, joka on osoitus finnairilaisten kovasta työstä ja omistautumisesta mahdollisimman sujuvan matkustuskokemuksen tarjoamiseksi asiakkaillemme. Jatkamme investointeja saumattomaan asiakaskokemukseen aina digitaalisista kanavista ja asiakaspalvelusta lennonaikaiseen kokemukseen ja matkustamon suunnitteluun asti”, sanoo Finnairin kaupallinen johtaja Ole Orvér.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Pohjois-Euroopan paras matkustamohenkilökunta

Tämän vuoden World Airline Awards -tutkimuksessa Finnairin matkustamohenkilökunta valittiin lisäksi Pohjois-Euroopan parhaaksi. Finnair valittiin myös Euroopan siisteimmäksi lentoyhtiöksi, kun arvioitiin lentokoneiden puhtauden tasoa ja laatua. Finnair sijoittui jälleen maailman 25 parhaan lentoyhtiön joukkoon, ja nousi yhden sijan 23. sijalle maailmanlaajuisesti.

Finnair jatkaa asiakaskokemukseen panostamista keskittyen erityisesti operatiiviseen luotettavuuteen, digitaalisten palvelujen kehittämiseen sekä asiakkaille tarjottavaan valinnanvaraan. Finnair ilmoitti vastikään saattaneensa päätökseen 200 miljoonan euron kaukoliikenteen matkustamouudistuksen ja avaavansa uuden, suuremman loungen Helsinki-Vantaan lentoaseman Schengen-puolelle 9.7.2024. Finnair on lisäksi ilmoittanut uudistavansa Embraer E190 -koneidensa matkustamot.

Lähde ja kuva: Finnair

Ikkunapaikka
Ikkunapaikka

Uutisvinkit ja palaute Ikkunapaikan toimitukselle: mail@ikkunapaikka.fi.