Finnairin Kiinasta Helsinkiin bisnesluokassa lentävät asiakkaat pääsevät 5.12. alkaen nauttimaan moderneja kiinalaisia makuja.
Finnair lentää tällä hetkellä seitsemälle lentokentälle Kiinassa: Pekingissä sekä Capitalin että Daxingin kentille, Shanghaihin, Nanjingiin, Kantoniin, Xiániin ja Hongkongiin.
Finnair on aloittanut yhteistyön kiinalaisen keittiöpäällikkö DeAille Tamin kanssa. DeAille Tam on Hongkongissa syntynyt palkittu keittiöpäällikkö, joka on työskennellyt huippuravintoloissa kolmella mantereella. Hän sai ensimmäisenä naisena Kiinassa arvostetun Michelin-tähden vuonna 2018.
Finnairin bisnesluokan asiakkaille Tam on luonut modernin, kiinalaisen keittiön inspiroiman menun, jossa itä kohtaa lännen herkullisessa muodossa.
Ensimmäinen menu sisältää alku- ja pääruoan:
*Marinoituja rapuja ja tomaattihyytelöä, herneitä, rapeita tarolastuja ja valkosipulikastiketta
*Häränpihvi sekä mustapippurihilloketta, hunajaa, pikkelöityä kiinanpippuria, bataattia ja vesikrassilientä
Finnair aloitti Signature Chef -ohjelmansa vuonna 2013, ja on siitä lähtien tehnyt yhteistyötä useiden maineikkaiden keittiöpäälliköiden kanssa. Ohjelmassa on ollut mukana nimekkäitä keittiöpäälliköitä Suomesta, Japanista, Kiinasta, Koreasta ja Yhdysvalloista.
Jaa artikkeli: