Hyppää sisältöön
Finnairin A350
· Ikkunapaikka

Finnairin päivitetty tarjonta kesällä 2025: lisää vuoroja useisiin kohteisiin

Useille reiteille on tulossa lisää viikkovuoroja kesällä 2025. Erityisesti Finnair panostaa nyt Japaniin ja Pohjois-Amerikkaan. Lisää vuoroja tulee myös Baltian pääkaupunkeihin.

Finnairin päivitetty tarjonta kesäkaudelle 2025

Tokio ja Nagoya
Finnair lisää uuden viikkovuoron Tokion Naritaan, ja tarjoaa kesäkaudesta 2025 lähtien päivittäiset lennot sekä Tokion Hanedan että Tokion Naritan lentokentille. Myös Nagoya saa kolmannen viikkovuoron. 

Tallinna, Riika ja Vilna
Finnair lisää lentoja kesäkaudella 2025 myös Tallinnaan, Riikaan ja Vilnaan. Tallinna ja Riika saavat viisi uutta viikkovuoroa ja Vilna kaksi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Malaga
Finnair päivittää lisäksi Malagan reitin aikatauluja. Kesäkaudella 2025 päivän ensimmäinen lento Helsingistä Malagaan lähtee klo 13.10 ja saapuu klo 16.55, ja paluulento Malagasta lähtee klo 17.40 ja saapuu Helsinkiin klo 23.15. Päivitetty aikataulu tarjoaa matkustajille miellyttävämmät matka-ajat ja mahdollistaa sujuvat yhteydet esimerkiksi muualle Suomeen. Päivitetyt lentoajat koskevat kaikkia muita viikonpäiviä paitsi lauantaita. 

Dallas
Finnair on lisäksi päivittänyt talven 2024 liikenneohjelmaansa ja lentää lokakuun 2024 lopulta alkaen Dallasiin päivittäin. Dallas on Finnairin kumppanin American Airlinesin kotikentttä, ja Finnairin Dallasin lennot tarjoavat sujuvan yhteyden American Airlinesin laajaan verkostoon Pohjois- ja Etelä-Amerikassa.

Kirkkoniemi
Tihennettyjen viikkovuorojen lisäksi Finnair on julkistanut avaavansa täysin uuden reitin Pohjois-Norjan Kirkkoniemeen, jonne lennetään Helsingistä Ivalon kautta kolmesti viikossa.

Lähde ja kuva: Finnair

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Ikkunapaikka
Ikkunapaikka

Uutisvinkit ja palaute Ikkunapaikan toimitukselle: mail@ikkunapaikka.fi.