Hyppää sisältöön
Finnair Lounge
· Riikka Krenn

Finnairin uusi Lounge Helsinki-Vantaan Schengen-puolella avataan heinäkuussa

Helsinki-Vantaan lentoaseman Schengen-puolella avautuu uusi Finnair Lounge 9. heinäkuuta 2024.

Schengen-puolella, lähellä porttia 21 sijaitseva lounge on suunniteltu tuomaan matkustajille mukavuutta ja sujuvuutta.

“Uusi Schengen-alueen Finnair Lounge tarjoaa asiakkaillemme entistä enemmän tilaa ja mukavuutta ennen lentoonlähtöä. Vastaamme myös Finnair Plus -tasojäseniemme toiveisiin tuomalla uuteen loungeen oman alueen, Finnair Platinum Cornerin, Finnair Plus Platinum- ja Platinum Lumo -jäsenillemme”, sanoo Finnairin kaupallinen johtaja Ole Orvér.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Business Class Classic- ja Flex-lippujen haltijat sekä Finnair Plus Gold -jäsenet pääsevät uuteen Finnair Business Loungeen. Sisäänpääsyn loungeen voi ostaa myös lisäpalveluna lipunoston yhteydessä tai myöhemmin Varaukseni-palvelussa tai Finnairin mobiilisovelluksessa.

“Uuteen Finnair Loungeen mahtuu mukavasti jopa 440 vierasta, mikä on noin 150 paikkaa enemmän kuin nykyisessä loungessa. Loungen eri tilat on suunniteltu erilaisiin tarpeisiin: ruokailuun, työntekoon, lepoon ja ajanviettoon matkakumppanien kanssa”, kertoo Meri Järvinen, lentoaseman asiakaskokemuksesta vastaava johtaja.

Loungen sisustuksen on suunnitellut Studio Joanna Laajisto ja se on saanut inspiraationsa pohjoisesta luonnosta: puupinnat, maanläheiset sävyt ja pyöreät muodot kutsuvat vierailijoita rauhoittumaan. Puumateriaalit, pehmeät muodot ja lämpimät värit heijastelevat suomalaisen maiseman tunnelmaa.

Tunnetut design-klassikot esimerkiksi Artekilta, Nikarilta ja Gubilta tuovat tilaan pohjoismaista käsityöperinnettä. Uudesta loungesta avautuvat näkymät kiitotielle ja lentoaseman porttialueelle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde ja kuva: Finnair

Ikkunapaikan päätoimittaja Riikka Krenn
Riikka Krenn

Riikka Krenn on Ikkunapaikan päätoimittaja, joka seuraa matkailualan tapahtumia tarkalla silmällä ja uteliaalla mielellä.