Hyppää sisältöön
Helsinki-Vantaan Bubbles-ravintola
· Riikka Krenn

Helsinki-Vantaalle kahdeksan uutta ravintolaa

Uudistuneen Helsinki-Vantaan ravintolapalvelut lisääntyvät, kun lentoasemalle avataan jopa kahdeksan uutta ravintolaa. Kevään avausten myötä matkustajia palvelee lentoasemalla yhteensä lähes 50 ravintolaa ja kahvilaa.

“Helsinki-Vantaan lentoaseman ravintolatarjonta on lähes kaksinkertaistunut vuodesta 2019. Kehitämme ruoka- ja juomavalikoimaa seuraten trendejä ja matkustajien toiveita, ja esimerkiksi lämpimän ruoan valikoima on monipuolistunut merkittävästi. Ruokailu on merkityksellinen osa matkustuskokemusta yhä useammalle matkustajalle”, Helsinki-Vantaan kaupallisen liiketoiminnan johtaja Nora Immonen Finaviasta sanoo.

Ravintolat tuovat lentoasemalle 70 uutta työpaikkaa

Helsinki-Vantaalle on avautunut viime kuukausina italialainen artesaanipitsaravintola Italian Kitchen Terracotta, samppanja- ja viinivalikoimastaan ylpeä Bubbles Seafood & Wine ja kahvilaketju Espresso Housen uusi kahvila. Lisäksi portilla 37 sijaitseva hampurilaisravintola Burger King on saanut remontin myötä uuden ilmeen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Myöhemmin keväällä Helsinki-Vantaalle avautuu vielä suomalaisen Top chef -voittajan kehittämä hampurilaisravintola Naughty Burger, maukasta katuruokaa tarjoava Street Food Club, Espresso Housen jo neljäs lentoaseman kahvila sekä kaksi uutta Nordic Kitchen Deli, Bar & Bistro -ravintolaa.

Finavia avaa ravintola- ja kahvilakonseptit yhteistyössä johtavan ravintolapalvelutuottaja Avoltan kanssa. Ravintolat ja kahvilat luovat lentoasemalle noin 70 uutta työpaikkaa. Uutta liiketilaa valmistuu noin 2 500 neliötä. Vuokrattavaa liiketilaa on lentoasemalla yhteensä noin 30 000 neliötä.

Ravintolat sijaitsevat Helsinki-Vantaan lähtöporttialueella. Helsinki-Vantaalta matkusti vuonna 2023 15,3 miljoonaa matkustajaa, joista lähes 90 % matkusti kansainvälisellä lennolla.

Helsinki-Vantaan uudet ravintolat ja kahvilat

  • Bubbles Seafood & Wine, portti 26
  • Espresso House, portti 14 ja 25
  • Italian Kitchen Terracotta, portti 25
  • Naughty Burger, portti 14
  • Nordic Kitchen Deli, Bar & Bistro, portti 26 ja 37
  • Street Food Club, portti 5

 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde ja kuva: Finavia

Ikkunapaikan päätoimittaja Riikka Krenn
Riikka Krenn

Riikka Krenn on Ikkunapaikan päätoimittaja, joka seuraa alan tapahtumia tarkalla silmällä ja uteliaalla mielellä. Kokenut matkailutoimittaja ja verkkomedian tekijä.