Hyppää sisältöön
· Leena Aalto

Herkkusuiden kannattaa suunnata maaliskuussa Mallorcalle

Mallorca on maaliskuussa ruoan rakastajien unelmakohde. Kuukauden aikana saarella järjestetään puolivuosittainen gastronomiafestivaali, jossa monet ravintolat tarjoavat täydellisiä menuja hyviin hintoihin.

Joka kevät ja syksy Mallorcalla järjestetään gastronomiafestivaali Mostra de Cuines. Festivaalin aikana useat saaren ravintolat kokoavat menun parhaista Välimeren antimista tavallista halvemmalla – kunnioituksena saaren paikalliselle gastronomialle.

Menut koostuvat aina alkupalasta, pääruoasta, jälkiruoasta sekä juomista, joita ei normaalisti listalta löydy. Menut maksavat noin 15-20 euroa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tämän kevään Mostra de Cuines alkaa 9.maaliskuuta ja päättyy 2.huhtikuuta, ja sen paikka vaihtuu joka viikko. Festivaaliin osallistuvia ravintoloita on neljällä alueella, jotka vuorotellen isännöivät festivaaleja.

 

Festivaali järjestetään seuraavissa kaupungeissa näinä päivinä:

  • 9.-12.maaliskuuta: Palma
  • 16.-19.maaliskuuta: Calvià, Andratx, Estellencs, Puigpunyent, Banyalbufar, Escorca, Fornalutx, Sóller, Bunyola, Deià, Valldemossa, Esporles, Pollença, Muro, Sa Pobla, Alcúdia ja Santa Margalida
  • 23.-26.maaliskuuta: Artà, Capdepera, Son Servera, Sant Llorenç, Manacor, Llucmajor, Campos, Ses Salines, Santanyí ja Felanitx.
  • 30. maaliskuuta- 2.huhtikuuta: Santa Eugènia, Algaida, Sencelles, Montuïri, Lloret, Costitx, Sant Joan, Sineu, Llubí, Maria, Ariany, Petra, Vilafranca, Porreres, Alaró, Binissalem, Búger, Campanet, Consell, Lloseta, Inca, Mancor de la Vall, Marratxí, Santa Maria del Camí ja Selva

 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tutustu tästä mukana oleviin ravintoloihin ja ruokapaikkoihin.

 

 Lähde: Fundació Mallorca Turisme

Leena Aalto

Ikkunapaikan konkari jo vuodesta 1998. Lehden pitkäaikainen päätoimittaja ja nykyinen advisor, joka seuraa edelleen tiiviisti matkailualan tapahtumia ja trendejä.