Hyppää sisältöön
Iberian lentokone Rovaniemellä
· Ikkunapaikka

Iberia lähes tuplaa lentonsa Madridista Rovaniemelle ensi talveksi

Espanjalainen lentoyhtiö Iberia lähes kaksinkertaistaa lentojensa määrän Madrid−Rovaniemi-reitillä ensi talvena.

Joulukuussa 2023 avattu reitti on ollut Lapin matkailulle menestyksekäs, ja Iberian lennoilla saapuvien matkustajien määrän odotetaan kasvavan lisääntyneiden lentojen myötä huomattavasti.

”Reitti on ollut erittäin suosittu ja menestyksekäs Lapin matkailulle. On hienoa, että Iberia on päättänyt jatkaa yhteyttä pidemmällä kaudella ja lisääntyneillä lennoilla. Suorat reittiyhteydet ovat erittäin tärkeitä Suomen saavutettavuudelle ja teemme aktiivisesti töitä niiden kehittämiseksi”, Finavian reittikehityksestä vastaava johtaja Petri Vuori sanoo.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Reittiä lennetään ensi talvena ajanjaksolla 30.10.2024 − 1.3.2025. Lentoja on joulukuussa neljästi viikossa keskiviikkoisin, torstaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin. Tammi-helmikuussa viikkovuoroja on kaksi: keskiviikkoisin ja lauantaisin.

Lentojen määrä kasvaa viime talvesta lähes puolella. Iberia tarjoaa lennoilla yhteensä yli 12 000 menopaluupenkkiä, mikä on 74 % lisäys viime talveen.

Lennot ovat nyt varattavissa Iberian verkkosivuilta.

”Espanja on viidenneksi suurin markkina majoitustilastojen valossa Rovaniemellä. Yöpymisten määrä on kasvanut voimakkaasti viime talvikaudet nousten jo 32 300 vuorokauteen, mikä on puolet koko Lappiin saapuvien espanjalaisten määrästä. Tulevana talvikautena espanjalaisten kysyntä Rovaniemeä kohtaan on yhä vahvistunut, mikä näkyy aktiivisuutena ja reagointina muun muassa Visit Rovaniemen sosiaalisen median kanavissa”, kertoo Visit Rovaniemen toimitusjohtaja Sanna Kärkkäinen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

“Iberian erinomainen reittiyhteys tukee kasvua mahdollistaen tuotannon jo lokakuun lopulta alkaen maaliskuulle, mikä on vastuullisen ja kestävän reittikehittämisen tavoite.”

Lähde ja kuva: Visit Rovaniemi

Ikkunapaikka
Ikkunapaikka

Uutisvinkit ja palaute Ikkunapaikan toimitukselle: mail@ikkunapaikka.fi.