Hyppää sisältöön
Lufhansan lentokone Frankfurtin lentoasemalla
· Riikka Krenn

Lufthansa aloittaa suorat lennot Frankfurtista Rovaniemelle

Lufthansa aloittaa marraskuun lopussa suorat lennot Frankfurtin ja Rovaniemen välillä.

Kysyntä kasvaa tasaisesti ja Rovaniemi on jo seitsemäs Lufthansa Groupin kohde Suomessa.

Suorat lennot kahdesti viikossa

Lufthansa lentää reittiä kahdesti viikossa tiistaisin ja lauantaisin ilman välilaskua. Lennot ovat varausjärjestelmissä varattavissa jo nyt.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Reittiä liikennöidään Airbus A320-koneella. Rovaniemi saa uuden avauksen myötä suoran pääsyn Lufthansa tärkeimpään hubiin, Saksan Frankfurtiin, josta on yhteys 220 kohteeseen maailmalla.

Lufthansa Groupin lentoyhtiöt eivät ole uusi näky Rovaniemen lentokentällä, sillä Austrian Airlines kuten myös loma- ja halpalentoyhtiöt Edelweiss ja Eurowings lentävät jo sinne.

Talvikaudella jo 60 lentoa viikossa

Vuonna 2015 Lufthansa aloitti ensimmäisen talvisen reittilentonsa Kittilään, siitä lähtien vapaa-ajan matkojen kysyntä on kasvanut tasaisesti. Ajan myötä Ivalo ja Kuusamo liittyivät verkostoon, ja Oulu sekä Kajaani (Eurowings) ovat uusimpia kohteita Pohjois-Suomessa. Lufthansa Group operoi talvikaudella Suomeen jopa 60 lentoa joka viikko.

“Tämä uusi reitti Rovaniemelle on “santastic” uutinen Lapille ja Suomelle. Kasvavat matkustusmäärät Rovaniemelle ja Lappiin tulevat vaikuttamaan muuhunkin kuin pelkästään antamaan lisäpotkua paikalliselle taloudelle ja alueen turismille” sanoo Patrick Borg Hedley, Lufthansa Groupin lentoyhtiöiden Suomen ja Baltian maiden maajohtaja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

“Tämä on myös tärkeä signaali muulle paikalliselle liike-elämälle ja yliopistolle. Helpot sekä luotettavat reittilentoyhteydet että niiden jatkoyhteydet antavat myötätuulta turismin lisäksi myös muille aloille ja palveluille.”

Lähde ja kuva: Lufthansa Group

Ikkunapaikan päätoimittaja Riikka Krenn
Riikka Krenn

Riikka Krenn on Ikkunapaikan päätoimittaja, joka seuraa matkailualan tapahtumia tarkalla silmällä ja uteliaalla mielellä.