Michelin on julkistanut ensimmäisen Maltan-oppaansa ja samalla saaren 3 ensimmäistä Michelin-tähden saajaa.
Uudessa Michelin-oppaassa hehkutetaan Maltan, Gozon ja Cominon saarten huippuravintoloita, ruokakulttuurin monimuotoisuutta sekä kyvykkäitä kokkeja ja laaturaaka-aineita.
”Olemme erittäin tyytyväisiä Michelinin ensimmäiseen Maltan-oppaaseen, joka on osoitus ravintoloidemme kehittyneisyydestä ja laadusta. Ulkona syöminen on suuri osa lomaelämystä, ja ruokaan liittyvän elämyskysynnän kasvu korostaa tasokkaan tarjonnan merkitystä. Maltan ensimmäiset Michelin-ravintolat ovat selkeä osoitus siitä, että olemme oikealla tiellä”, sanoo Malta Tourism Authorityn johtaja Gavin Gulia.
Maltan ensimmäiset Michelin-tähdet menivät seuraaville ravintoloille:
De Mondion – kokki Kevin Bonello. Myös pääkuva on De Mondion -ravintolasta.
Noni – kokki Jonathan Brincat
Under Grain – kokki Victor Borg.
Michelinin Maltan-oppaassa mainituista ravintoloista voi lukea lisää täällä.
Lähde: Visit Malta
Jaa artikkeli: