Mitä kuuluu Dubaihin?

Dubai Tourism ja flydubai tarjosivat agenteille maittavan aamiaisen ravintola Storyssa Helsingin Kampissa  ja kertoivat samalla viimeisimmät terveiset sekä Dubaista että flydubailta.

Paul Sikic ja Elina Boman kertoivat viimeisimmät uutiset Dubaista ja flydubaista.flydubai

Tilaisuuden alussa näytettiin pari videota (Dubai Expo ja Dubai), ja sen jälkeen juteltiin leppoisasti alan kuulumisista runsaan aamiaisen lomassa. ”Lennämme nyt jo yli 90 kohteeseen ja myyntimme Suomessa on ollut hyvällä tasolla. Helsingistä Dubaihin on kolme lentoa viikossa, tiistaisin, torstaisin ja lauantaisin” kertoi Elina Boman, Sales Manager, flydubai.

Flydubai on alusta alkaen pyrkinyt tekemään matkustamisesta yksinkertaisempaa, rentouttavampaa ja edullisempaa. Dubain hallitus perusti yrityksen maaliskuussa 2008. Lennot Helsingistä Dubaihin aloitettiin vuonna lokakuussa 2018. Tuolloin Hamad Obaidalla, Flydubain kaupallinen johtaja kommentoi: “Flydubai on ensimmäinen yhdistyneiden arabiemiirikuntien kansallinen lentoyhtiö, joka tarjoaa suorat lennot Suomen pääkaupunkiin. Linjanamme on ollut, että teemme avauksia markkinoille, joilla on kysyntää ja joille voimme tarjota lisää matkustusvaihtoehtoja Dubaihin ja siitä edemmäs.”

World Expo 1.10.2021–31.3.2022

170 vuoden ajan World Expo on esitellyt uusia innovaatioita, jotka ovat muokanneet maailmaa, jossa elämme. Esimerkiksi ensimmäinen suora tv-lähetys tehtiin New Yorkin maailmannäyttelyssä vuonna 1939. Dubain Expo jatkaa tätä perinnettä juhlistaen parasta luovuutta, kulttuuria ja innovaatioita 192 maasta.

Suomi osallistuu yli sadan suomalaisen yrityksen kanssa Expo 2020 Dubaihin. Suomi on yksi johtavista innovaatio- ja teknologiaosaamismaista. Suomen paviljonki esittelee puhdasta teknologiaa, kiertotaloutta, kestävää energiaa ja digitaalisia ratkaisuja, mobiiliviestintää, koulutusta, terveyttä ja hyvinvointia, matkailua ja suomalaista muotoilua. ”Näyttelyyn odotetaan kaiken kaikkiaan 15–20 miljoonaa kävijää,” ennustaa Paul Sikic, Dubain turistitoimiston Senior Executive – Trade & MICE.

 

Teppo Viiperi

Jaa artikkeli:

Tilaa uutiskirjeemme

Liittymällä Ikkunapaikan postituslistalle, saat uutiskirjeen lehtien ilmestymisen välillä, noin 8 kertaa vuodessa.

Haluatko kirjautua ulos?
X