Hyppää sisältöön
Norwegian
· Riikka Krenn

Norwegian lanseeraa uudet suorat lentoreitit Rovaniemeltä Lontooseen ja Müncheniin

Norwegian laajentaa reittiverkostoaan Suomessa ja lanseeraa kaksi uutta suoraa lentoyhteyttä Rovaniemeltä Lontoon Gatwickin lentokentälle ja Müncheniin. Tulossa on myös muita uusia yhteyksiä, jotka yhtiö kertoo julkaisevansa myöhemmin.

Uudet reitit avautuvat joulukuussa 2024

Uusi lentoyhteys Rovaniemeltä Lontoon Gatwickiin avautuu 2. joulukuuta 2024 alkaen ja se kulkee kolme kertaa viikossa, maanantaisin, torstaisin ja perjantaisin. Norwegianin lentoyhteys Rovaniemeltä Lontoon Gatwickiin oli aiemmin käytössä ennen pandemiaa vuosina 2016–2020.

Uusi lentoyhteys Rovaniemeltä Saksan Müncheniin avautuu 3. joulukuuta 2024 ja se liikennöi kahdesti viikossa, tiistaisin ja lauantaisin. Reitti on täysin uusi Norwegianille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Molemmat yhteydet ovat saatavilla talvikauden ajan. Niiden myynti alkaa maanantaina 6.5.2024.

Norwegian kertoo lanseeravansa 2024–2025 talvikaudelle muitakin uusia reittejä. Ne julkaistaan myöhemmin.

Rovaniemi kiinnostaa kansainvälisesti

Pohjois-Suomi ja Rovaniemi ovat erittäin kiinnostavia matkakohteita kansainvälisille turisteille. Napapiirillä sijaitseva Rovaniemi kiinnostaa monia etenkin monipuolisen luonnon, rikkaan kulttuuritarjonnan ja ruokaelämysten takia ympäri vuoden. Lisäksi kaupunki on kansainvälisesti tunnettu joulupukin virallisena kotikaupunkina.

“Rovaniemelle matkustetaan kauniin luonnon perässä etenkin Saksasta ja Iso-Britanniasta. Uudet reitit tarjoavat uusia mahdollisuuksia myös Rovaniemen alueen asukkaille, sillä he pääsevät jatkossa matkustamaan helposti kahteen suurkaupunkiin, joissa on paljon tarjottavaa eri ikäisille ja erilaisista aktiviteeteista kiinnostuneille matkustajille. Odotamme innolla näiden uusien reittien avaamista ja toivotamme matkustajat lämpimästi tervetulleiksi lennoillemme”, sanoo Norwegianin kaupallinen johtaja Magnus Thome Maursund.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: Norwegian

Ikkunapaikan päätoimittaja Riikka Krenn
Riikka Krenn

Riikka Krenn on Ikkunapaikan päätoimittaja, joka seuraa alan tapahtumia tarkalla silmällä ja uteliaalla mielellä. Kokenut matkailutoimittaja ja verkkomedian tekijä.