Hyppää sisältöön
Norwegian
· Riikka Krenn

Norwegianin lennot Helsingistä Milanoon ympärivuotisiksi

Kesän alussa avattu Norwegianin lentoreitti Suomesta Italiaan on niin suosittu, että sitä jatketaan ympäri vuoden.

Matkustajat ovat ottaneet kesäkuun alussa avautuneen uuden Milano-Bergamon reitin niin innokkaasti vastaan, että Norwegian kertoo päättäneensä lentää kyseistä reittiä ympäri vuoden pelkän kesäkauden sijaan. Kesäkauden kolmen viikkolähdön jälkeen rytmi vaihtuu talveksi kahteen lentoon viikossa.

Italiasta Suomeen lentävien määrä kasvussa

Suurin osa Helsinki–Milano-Bergamon reitin asiakkaista matkustaa Suomesta Italiaan. Varauksista on kuitenkin nähtävissä, että myös Italiasta Suomeen lentävien turistien määrä on lisääntynyt. Tällä hetkellä reitin käyttäjistä 70 prosenttia on Suomesta ja 30 prosenttia Italiasta. Norwegian kertoi toukokuussa, että italialaisten kiinnostus Suomea kohtaan on kasvussa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Pohjois-Italiassa sijaitseva Milano-Bergamo on monipuolinen kohde, josta on lyhyt matka Como- ja Garda-järville, mutta myös suosituille Alppien rinteille, jonne moni suuntaa talvella laskemaan. Olemme todella iloisia, että Suomesta matkustavien lisäksi myös italialaiset ovat ottaneet reitin hyvin vastaan”, kertoo Norwegianin kaupallinen johtaja Magnus Thome Maursund.

Norwegianin suorat lennot Suomesta Italiaan pitävät sisällään Milanon-reitin lisäksi myös lennot Helsinki-Vantaalta Venetsiaan ja Helsinki-Vantaalta Pisaan.

Lähde ja kuva: Norwegian

Ikkunapaikan päätoimittaja Riikka Krenn
Riikka Krenn

Riikka Krenn on Ikkunapaikan päätoimittaja, joka seuraa matkailualan tapahtumia tarkalla silmällä ja uteliaalla mielellä.