Orient Express –junat valloittavat Italian

Yli 150 vuotta sitten Georges Nagelmackers toteutti unelmansa, kun ensimmäinen ylellinen Orient Express –juna aloitti liikennöinnin. Pian Orient Express tarjoaa matkustajille unohtumattoman matkan yhdessä maailman rakastetuimmista maista: Italiassa.

Accor-konserniin kuuluvan Orient Express on julkistanut suunnitelmansa uudesta Orient Express La Dolce Vita -junasta, joka toivottaa ensimmäiset matkustajansa tervetulleiksi vuonna 2023. Kuusi junaa kulkee useilla ikonisilla reiteillä 14 alueella. Juna tekee myös kolme kansainvälistä matkaa Roomasta Pariisiin sekä Istanbuliin ja Splitiin. Rooman pysähdystä tulee täydentämän ensimmäinen Orient Express -hotelli Minerva, joka avataan vuonna 2024.

Orient Expressin uusien La Dolce Vita -junien konsepti on kunnianosoitus “La Dolce Vitalle”, historialliselle glamourin, elämänilon ja taiteellisen innostuksen kaudelle Italiassa 1960-luvulla.

La Dolce Vita –juna tekee yhteistyötä Italian rautateiden kanssa, jonka ansiosta juna voi käyttää Italian yli 16 000 kilometrin pituista rataverkostoa, josta 7 000 kilometriä ei ole sähköistetty ja jotka ovat jäännöksiä Italian historiasta.

Orient Expressissä on 18 sviittiä.

Emiliano Salcin ja Britt Moranin vuonna 2003 perustaman arkkitehtuuri- ja muotoilustudio Dimorestudion suunnittelema Orient Express La Dolce Vita -juna ilmentää italialaista elämäniloa ja kaikkia sen kauniita perinteitä nykyaikaisella twistillä. Junassa on 12 ylellistä deluxe-hyttiä, 18 sviittiä ja Honour-sviitti sekä ravintola, joka juhlistaa rohkeasti 1960- ja 1970-lukujen käsityötaitoa, muotoilua ja luovuutta.

Ravintola juhlistaa rohkeasti 1960- ja 1970-lukujen käsityötaitoa, muotoilua ja luovuutta.

Yhteistyössä tunnettujen paikallisten ja kansainvälisten kokkien ja sommelierien kanssa matkustajat saavat junassa viiden tähden palvelua, ja he voivat nauttia palkittuja italialaisia viinejä sekä  “Made in Italy” –tuotteiden makuja eksklusiivisen haute cuisine -keittiön valmistamana.

Myös lounge on saanut vaikutteita 60-70 -luvuilta.

“On jännittävää herättää Orient Expressin hienostunut nomadihenki henkiin uudelle matkustajasukupolvelle. Alkuperäinen junareitti oli innovatiivinen, sillä se toi kulttuurit yhteen – länsimaat ja itämaat, historian ja nykyajan. Nyt haluamme herättää henkiin tämän vanhan maailman kunnioitusta herättävän “matkan jonnekin” ja sovittaa yhteen matkan ja määränpään, hämmästyksen ja inspiraation, liikkeen ja mietiskelyn. Olemme vakuuttuneita siitä, että henkeäsalpaavien maisemien ja ainutlaatuisen kulttuurin keskellä matkustajat saavat unohtumattomia elämyksiä Italiassa Orient Express La Dolce Vitan kyydissä” maalailee uutta elämystä Stephen Alden, CEO Raffles, Orient Express ja Acco0.

 

Lähde Orient Express

Jaa artikkeli:

Haluatko kirjautua ulos?
X