Etusivu / Risteilyt ja laivaliikenne / Perinteinen laivabuffe...

·
Riikka Krenn
Perinteinen laivabuffet pitää pintansa – Tallink Silja, Wasaline ja Eckerö Line kertovat, mikä matkustajille maistuu
Tilaajille
Tämä artikkeli on vain Ikkunapaikan tilaajille. Ikkunapaikan digilukuoikeus koko vuodeksi vain 25 €.
Digilukuoikeus tarjoaa Ikkunapaikan runsaan maksuttoman sisällön päälle vain tilaajille tarkoitetut artikkelit sekä Ikkunapaikan näköislehden sähköisenä. Saat lisäksi uutiskirjeen kerran viikossa. Digitilaajana pysyt aina ajan tasalla matkailualan uutisista.
Tilaa Ikkunapaikka!
Lisää vastaavia artikkeleja

Kausi alkaa pääsiäisenä – Helsinkiin tulossa 140 000 kansainvälistä risteilyvierasta

Finnlines tuo kolme uutta alusta Suomen ja Saksan väliseen liikenteeseen

Tallink Silja Line ja John Nurmisen Säätiö jatkavat yhteistyötä

Helena Puolakka johtaa ravintola Savoyta taidolla ja tunteella
Tilaajille

Tallink myy Star I -laivan – tilalle Kanadasta palaava alus

Kanariansaaret ja Madeiran yhdistävä risteily nousi hetkessä hittituotteeksi

Kymmenvuotias Going Green jatkaa kasvuaan
Tilaajille

Seitsemän ruokatrendiä Italiasta
Tilaajille

Ravintolatrendeissä korostuvat terveellisyys ja paikalliset raaka-aineet – juomapuolella alkoholittomien kasvu
Tilaajille

Baltic Princess palasi kahdeksan miljoonan euron remontin jälkeen reitilleen

Työmatkustajan hyvinvointi ja bleisuring ovat nousevia trendejä
Tilaajille

Finnlinesin liikevaihdossa kasvua, tuloksessa laskua