Hyppää sisältöön
SAMKin Porin kampus
· Ikkunapaikka

RESTO-kilpailussa kisataan restonomiopiskelijoiden Suomen mestaruudesta

Restonomiopiskelijoiden RESTO-tietotaitokilpailu järjestetään Porissa 12.-14.3.2024.

Jo yli kaksikymmentävuotiset perinteet omaava kilpailu järjestetään nyt ensimmäistä kertaa SAMKin restonomiopiskelijoiden toimesta. Teemana on tänä vuonna teollisuusmatkailu ja teollinen kulttuuriperintö.

Osallistujia ympäri Suomen

RESTO-tietotaitokilpailu järjestettiin ensimmäistä kertaa Turussa vuonna 2002. Sen jälkeen kilpailut on järjestetty vuosittain eri puolilla Suomea eri restonomikoulutusta tarjoavien ammattikorkeakoulujen toimesta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kilpailun tavoitteena on tuoda näkyvyyttä restonomikoulutukselle sekä matkailu- ja tapahtuma-alalle ja luoda opiskelijoille mahdollisuuksia verkostoitumiseen alan nykyisten ja tulevien huippuammattilaisten kanssa. Tavoitteena on myös tuoda esiin restonomiopiskelijoiden osaamista, taitoja ja luovuutta.

Kilpailuun voivat osallistua kaikki suomalaisissa ammattikorkeakouluissa restonomitutkintoa opiskelevat. Joukkueet koostuvat neljästä opiskelijasta, ja lisäksi ammattikorkeakoulu voi lähettää joukkueen tueksi kollegoita eli restonomiopettajia. Restonomiopettajille tapahtuma on myös oiva verkostoitumisen ja ammatillisen kehittymisen mahdollisuus.

Kilpailu kestää kaksi päivää. Sinä aikana ratkotaan alan toimijoiden antamia tehtäviä ja toimeksiantoja tehokkaasti uutta konseptioiden. Päiviin kuuluu myös tehtäviin ja teemaan liittyviä vierailuja sekä joukkueiden ideoiden ja ratkaisujen kiteyttämistä ja esittämistä yleisölle.

Kilpailu huipentuu torstai-illan yhteiseen gaalaan ja voittajien julkistamiseen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde ja kuva: SAMK

Ikkunapaikka
Ikkunapaikka

Uutisvinkit ja palaute Ikkunapaikan toimitukselle: mail@ikkunapaikka.fi.