Sveitsin Geneve on 3.–16. kesäkuuta vihreänä kasviksista, kun kaupungin ravintolat viettävät jo kolmantena perättäisenä vuonna Veggie Week – kasvisruokatapahtumaa.
Tapahtumaan osallistuvissa ravintoloissa voi nauttia kahden viikon ajan Sveitsin parhaiden kokkien loihtimista kasvismenuista. Mukana on sekä Michelin-ravintoloita että nuorten kokkien luotsaamia uutuuspaikkoja, jotka hemmottelevat vieraiden makuhermoja muun muassa thaimaalaisella, ranskalaisella tai Välimeri-vaikutteisella kasvisruoalla.
Kuun lopussa Geneve juhlii kulinaarisia kykyjään vielä toistamiseen Street Food festivaalilla, joka pidetään Jardin Anglais’n puistossa 27.–30. kesäkuuta.
Luvassa on todellinen makuelämysten kirjo, josta vastaavat ruokarekat, ravintolat, panimot, kauppiaat ja paikalliset viljelijät.
Lisäinfoa: www.geneve.com
Jaa artikkeli: