Ruotsalainen huippukokki Tommy Myllymäki suunnittelee Finnairin business-luokan vuoden 2018 nimikkomenut.
Ruotsalainen huippukokki Tommy Myllymäki on Finnairin vuoden 2018 Signature Chef. Tommy Myllymäen suunnittelemaa nimikkomenua tarjoillaan Finnairin Helsingistä lähtevien lentojen business-luokan asiakkaille 7. helmikuuta 2018 lähtien.
Suomalaistaustainen Tommy Myllymäki on Ruotsin tunnetuimpia kokkeja ja toimii mm. kahden tukholmalaisravintolan, Richen ja Sturehofin, luovana johtajana. Tommy Myllymäki tunnetaan selkeästä, kunkin kauden mukaisesta ruuasta, jossa maku ja tuoreet raaka-aineet ovat pääasia. Hän on myös hiljattain julkaissut uuden Sallad-keittokirjan.
Helmikuusta lähtien tarjoiltavaan menuun kuuluu muun muassa graavattua lohta kurkun, kukkakaalin ja piparjuuren kera, maa-artisokkakeittoa sekä häränposkea, juuriselleriä ja lehtikaalia.
Yhteistyö Tommy Myllymäen kanssa on jatkoa Finnairin vuonna 2013 aloittamalle Signature Chef -ohjelmalle, jossa huippukokit suunnittelevat Helsingistä lähtevien kaukolentojen business-luokan menut. Finnair on tehnyt yhteistyötä myös kiinalaisen huippukokin ja Master Chef -tuomarin Steven Liun kanssa Kiinasta Suomeen tulevilla lennoilla sekä Hongkongissa FINDS-ravintolaa pitävän Jaakko Sorsan kanssa Hongkongista Helsinkiin tulevilla lennoilla.
Jaa artikkeli: