Hyppää sisältöön
Taste Pro
· Ikkunapaikka

Uusi hotelli- ja ravintola-alan tapahtuma Helsingissä keväällä 2027

Helsingin Messukeskus järjestää uuden pikaruoka-, elintarvike-, hotelli- ja ravintola-alan ammattilaisille suunnatun TastePro-tapahtuman keväällä 2027.

Ensimmäinen TastePro huhtikuussa 2027

Pikaruoka-, elintarvike-, hotelli- ja ravintola-alan uusi myyntitapahtuma TastePro tarjoaa tehokkaan mahdollisuuden kohtaamisiin ja verkostoitumiseen yrityksille ja alan ammattilaisille. TastePro täydentää Messukeskuksen ruokatapahtumien tuoteperhettä, ja se järjestetään vuorovuosin Gastro Helsinki -messujen kanssa. Ensimmäinen TastePro avaa ovensa 7.–8. huhtikuuta 2027.

TastePro on Helsingin Messukeskuksen omaa tuotantoa. TastePro perustuu ketterään osallistumistapaan, jossa minimoidaan näytteilleasettajalta vaadittava ennakkovalmistelu ja maksimoidaan mahdollisuus tuloksentekoon.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Yrityksen tarvitsee vain ilmoittaa haluamansa osastokoko ja toimittaa meille brändimateriaalinsa, minkä jälkeen me työstämme asiakkaalle valmiin smart booth -osaston. Näin jokainen TasteProssa esittäytyvä yritys pääsee heti keskittymään olennaiseen: kaupantekoon, liidien keräämiseen ja tapaamisiin juuri oikeiden ammattilaisten kanssa”, sanoo tapahtumasta vastaava liiketoimintapäällikkö Noora Haatainen.

Lähde ja kuva: Messukeskus

Ikkunapaikka
Ikkunapaikka

Uutisvinkit ja palaute Ikkunapaikan toimitukselle: [email protected].