Hyppää sisältöön
Vuoden restonomi Kaisa Koskinen
· Riikka Krenn

Vuoden Restonomi on Kaisa Koskinen

Naturested Oy:n yrittäjä Kaisa Koskinen on järjestyksessään 24. Vuoden Restonomi. Arvonimi luovutettiin Haagan restonomikampuksen opiskelijayhdistys Pore ry:n vuosijuhlassa tammikuun lopulla.

Vuoden Restonomi -palkinto on kunniamaininta Haaga-Heliasta valmistuneelle restonomille, joka on innovatiivisuudellaan ja esimerkillisyydellään viitoittanut tietä tuleville restonomeille. Valinnan tekee Haaga-Helian ammattikorkeakoulun Haagan restonomikampukselta valmistuneiden restonomien taustayhteisö Haagan restonomit.

Kaisa Koskisen sydäntä lähellä ovat luontomatkailu sekä luonnon ja ihmisen tasapaino. Hän järjestää kestävän luontomatkailun koulutuksia, kursseja sekä retkiä. Hän on valmistunut Haaga-Heliasta restonomiksi vuonna 2018 sen kansainvälisestä Hospitality, Tourism and Experience Management -koulutusohjelmasta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Haagan-Helian kansainvälinen restonomikoulutus juhlii 30. juhlavuottaan lukuvuonna 2023–2024. Haaga-Helian Haagan restonomikampus on Suomen suurin restonomikouluttaja, ja se on tarjonnut hotelli-, ravintola- ja matkailualan liikkeenjohdon koulutusta vuodesta 1969. Restonomi-tutkintonimike otettiin käyttöön vuonna 1982.

Vuoden Restonomi -kunniamaininnan aiemmin saaneita henkilöitä ovat muun muassa CMB-ravintoloiden toimitusjohtaja Anders Löfman, NoHo partnersin Yoseph Youssef, Pamplemousse-matkatoimiston Heidi Kilpiä, Tapahtumahotelli Huoneen perustaja ja omistaja Evon Blomstedt, ravintoloitsija Ville Relander sekä Aurinkomatkojen toimitusjohtaja Timo Kousa.

Ikkunapaikan päätoimittaja Riikka Krenn
Riikka Krenn

Riikka Krenn on Ikkunapaikan päätoimittaja, joka seuraa matkailualan tapahtumia tarkalla silmällä ja uteliaalla mielellä.