Hyppää sisältöön
· Leena Aalto

Air France palaa Helsinkiin

Air France aloittaa 20 vuoden tauon jälkeen lennot Helsingistä Pariisiin 6. heinäkuuta alkaen.

“Olemme iloisia voidessamme jälleen tarjota asiakkaillemme lentoja Suomen ja Ranskan välillä. Ensimmäinen Air Francen lento lähtee 6. heinäkuuta ja liikennöimme aluksi 4 vuoroa viikossa 19. heinäkuuta saakka. Tämän jälkeen reitti lennetään päivittäin,” sanoo Gijs van Popta, Air France KLM:n Pohjois-Euroopan johtaja.

Lento Helsingistä Pariisiin lennetään Airbus A319 –koneella tiistaisin, torstaisin, perjantaisin ja lauantaisin 6.-18. heinäkuuta. 19.heinäkuuta alkaen lento operoidaan päivittäin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Näemme että kiinnostus matkustukseen lisääntyy viikko viikolta. Matkailijat ovat pääasiassa kiinnostuneita eurooppalaisista kohteista, minkä vuoksi ajankohta lentojen avaamiselle on oikea. Tiedämme, että Pariisi ja Ranska ovat hyvin suosittuja suomalaisten asiakkaidemme keskuudessa ja maiden avautuessa matkojen hakumäärät internetissä nousevat nopeasti.” Gijs van Popta jatkaa.

Osana nykyistä lippuvalikoimaansa Air France ulottaa täyden muutosoikeuden kaikkiin viimeistään 31. joulukuuta 2021 alkavien matkojen lippuihin. Asiakkaat voivat vaihtaa varauksiaan kuluitta tai saada rahat takaisin, mikäli eivät enää halua matkustaa.

 

Lähde: Air France

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Leena Aalto

Ikkunapaikan konkari jo vuodesta 1998. Lehden pitkäaikainen päätoimittaja ja nykyinen advisor, joka seuraa edelleen tiiviisti matkailualan tapahtumia ja trendejä.