Ajattele rennosti. Ajattele Malediiveja!

kaupallinen yhteistyö

Malediivit on jo vuosikymmeniä ollut tunnettu luksuskohde häämatkalaisille ja perheille. Nyt saariryhmä määrittelee uudelleen MICE-matkustuksen!

Tee seuraavasta yrityskokouksestasi ainutlaatuinen. Malediivit on ihanteellinen paikka, kun etsit inspiroivia tiloja yritystapahtumillesi. Täällä kauniin rauhallisessa ympäristössä ajatukset virtaavat vapaana.

 

Malediivit sijaitsee ihanteellisella paikalla keskellä Intian valtamerta, yhdistäen itäisen ja läntisen maailman. Osallistujien on helppo lentää sinne niin Intian valtameren ympärillä sijaitsevista maista kuin kaikkialta maailmasta.

Seuraavassa kokouksessa sohva voisi olla palmun alla ja varpaasi voisivat olla kaivautuneina lämpimään hiekkaan. Tai ehkä kuitenkin kokoustat mieluummin ylellisen aluksen kannella. Miten vaan, mutta Malediivit tarjoaa ainutlaatuisen rennon ilmapiirin ajatuksia herättäville ja innostaville keskusteluille.

 

Mahdollisuuksia on loputtomasti. Alkaen tervetuliaiscocktailista majoitusta tarjoavan aluksen, liveaboardin, kannella, kokouksen pitäminen ympäristössä, mistä aukeaa lumoavat näkymät laguuniin, workshop-sessioista palmujen varjossa tai juhlaillallinen tähtitaivaan alla. Olipa kyse sitten muodollisesta tilaisuudesta, epämuodollisesta kokoontumisesta tai pienestä kokouksesta, Malediivien ainutlaatuinen ympäristö ja tunnelma pysyvät koko ajan osana tilaisuuttasi.

Mitä muuta saat Malediiveilla? Käytössäsi on ammattitaitoinen ja työlleen omistautunut henkilökunta hovimestareista avustajiin valmiina varmistamaan, että kokouksesi ja tapahtumasi koordinoidaan pienimpiä yksityiskohtia myöten, juuri niin kuin haluat.

Olemme liian kauan olemme rajoittaneet kokouksemme synkkiin kokoushuoneisiin ja tietokoneen ruudulle. Malediivit on täydellinen paikka jättää teams-väsymys taakseen ja siirtyä ruudulta kasvotusten tapahtuvaan kanssakäymiseen. Syrjäiset kokouspaikat, jotka sijaitsevat syrjäisillä saarilla, takaavat luonnostaan, että vaativimmatkin hygienia- ja turvallisuusstandardit täyttyvät.

 

Sisällytä kokousohjelmaasi ainutlaatuisia ja ainutkertaisia aktiviteetteja ja elämyksiä, jotta tapahtumasta tulee entistä ikimuistoisempi. Snorklatkaa paholaisrauskujen ja kilpikonnien kanssa, surffatkaa, purjehtikaa tai viettäkää päivä jollain asutulla saarella ja tutustukaa paikalliseen kulttuuriin ja ruokaan kaikessa rauhassa. Missään muualla maailmassa et voi yhdistää liiketoimintaa ja vapaa-aikaa saumattomammin kuin Malediiveilla.

Mitä sanot? Varmistetaan yritystapahtumasi onnistuminen niin, että lähtiessä osanottajat ovat virkistyneitä, innokkaita ja täynnä uusia ajatuksia.

Nähdään elämäsi kokouksessa – paljain varpain Malediivien rannoilla!

Lisätietoja täältä.

 

 

 

Jaa artikkeli:

Tilaa uutiskirjeemme

Liittymällä Ikkunapaikan postituslistalle, saat uutiskirjeen lehtien ilmestymisen välillä, noin 8 kertaa vuodessa.

Haluatko kirjautua ulos?
X