Ansaitset Espanjan

Olemme eläneet vaikeita aikoja. Pandemia on vienyt meiltä monia asioita, mutta se ei ole vienyt meiltä suomalaista sisua tai espanjalaisilta niitä lämpimiä tunteita, joita he sydämestään osoittavat vierailijoilleen.

On aika palata nauttimaan hauskasta lomasta auringossa. Olet ansainnut päästä taas matkaan!

Espanja odottaa sinua, mutta noudatathan aina tarvittavia varotoimia. Täältä löydät kaikki tiedot, joita tarvitset turvalliseen Espanjan matkaan:

MADRID

 

 

MADRID, on iloinen ja elinvoimainen kaupunki ympäri vuorokauden. Se on kuuluisa avoimuudestaan, missä kohtaat kaikenlaisia ihmisiä kaikkialta maailmasta. Madrid on tunnettu kuuluisista museoistaan, vilkkaista kaduistaan, joilta löydät toinen toistaan mielenkiintoisempia putiikkeja sekä etenkin sen viehättävistä ravintoloista, joissa herkuttelet maailmanluokan aterioita. Myös kaupungin sykkivä yöelämä on vailla vertaa.

 

 

Madrid yllättää sinut viehättävillä historiallisilla alueillaan, joista löydät perinteisiä, vuosisatoja vanhoja perheomisteisia baareja, joihin ystävät kerääntyvät lasilliselle. Kaupungissa on monia erilaisia lähiöitä ja kulttuurikeskuksia, jotka tarjoavat jännittäviä vaihtoehtoja matkalle.

Madridissa on aitoutta, jota on vaikea löytää mistään muualta. Se on kutsuva ja monipuolinen. Hiljattain UNESCO nimesi Retiron puiston ja Paseo del Pradon muodostaman kaupunkialueen maailmanperintökohteeksi. Täällä 1500-luvulla suunnitellulla alueella on Pradon museon lisäksi viisi muuta kansainvälistä huippumuseota.

Madrid on epäilemättä yksi Euroopan mielenkiintoisimmista kaupungeista.

 

KANARIANSAARET

 

 

KANARIANSAARET: Nämä saaret tunnetaan Euroopan auringonpaistekeskuksena, missä on leuto ilmasto ja paljon vaikuttavia luontokohteita. Itse asiassa viisi sen seitsemästä saaresta on julistettu biosfäärialueeksi, ja saaristossa on neljä kansallispuistoa.

 

 

Sen rannat ovat sen merkittävimpiä nähtävyyksiä. Ne ovat täydellisiä auringon alla rentoutumiseen ja vesiurheilusta, kuten purjelautailusta ja sukelluksesta nauttimiseen. Saaren sisäosista löydät upeita luontokohteita, jotka ovat ihanteellisia patikointiin, pyöräilyyn, kalliokiipeilyyn ja jopa luolaseikkailuihin.

 

Kun haluat tietoa yli 5000 Espanjan kohteesta, klikkaa alla olevaa kuvaa, josta pääset interaktiiviselle kartalle, mistä löydät tuhansia vinkkejä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Artikkeli on kaupallista yhteistyötä.

Jaa artikkeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Haluatko kirjautua ulos?
X