Hyppää sisältöön
Aqua Vista -hotelli Hurghadassa
· Riikka Krenn

Apollomatkojen tulevan talven uutuus löytyy Egyptistä

Lokakuusta 2024 alkaen Apollomatkat vie suorin lennoin Helsingistä Egyptin suosituimpaan lomakohteeseen.

Hurghadan upeat hiekkarannat

Vastatakseen aurinkoisten, edullisempien talvikohteiden lisääntyneeseen kysyntään Apollomatkat laajentaa valikoimaansa uudella kohteella: Egyptin Hurghadalla.

“Hurghada on Egyptin lomakohteista tutuin ja suosituin, eikä ole vaikea ymmärtää miksi. Kohde täyttää monen lomatoiveet – aurinkovarma sää, kauniit rannat, upeat sukellus- ja snorklausmahdollisuudet, kiehtovia kulttuurielämyksiä sekä kiinnostavia retkiä”, kertoo Apollomatkojen PR-vastaava Satu Kontulainen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Hurghada on perinteisesti ollut suosittu niin perheiden kuin aikuistenkin lomailijoiden keskuudessa. Huolimatta siitä, että kaupunki kasvaa nopeasti, se on onnistunut säilyttämään egyptiläisen pikkukaupungin tunnelman kauniiden kaupunginosiensa ansiosta.

Moni valitsee Hurghadan monipuolisten aktiviteettien ja nähtävyyksien vuoksi. Apollomatkojen talven retket suuntautuvat Gizan pyramideille sekä Luxorin Kuninkaiden laakson. Tarjolla on myös snorklausseikkailuja sekä retkiä erämaahan.

Aftikan suurin sporttihotelli

Hurghadassa sijaitsee myös koko Afrikan suurin urheiluhotelli Aqua Vista. Hotellista löytyy tilaa ja mahdollisuuksia kaikentasoiseen treeniin.

Varustukseen kuuluu muun muassa olympiakokoinen 50 metrin uima-allas, yli 600 m2:n kuntoilualue, padel- ja tenniskentät, sprinttirata, ryhmäliikunta alue, sauna sekä jääkylpy.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde ja kuva: Apollomatkat

Ikkunapaikan päätoimittaja Riikka Krenn
Riikka Krenn

Riikka Krenn on Ikkunapaikan päätoimittaja, joka seuraa alan tapahtumia tarkalla silmällä ja uteliaalla mielellä. Kokenut matkailutoimittaja ja verkkomedian tekijä.