Hyppää sisältöön
· Leena Aalto

ASEAN Tourism Forum alkaa Bruneissa

Joka vuosi Suomen matkamessujen aikaan järjestetään myös toinen matkailualan suurtapahtuma, nimittäin Kaakkois-Aasian maiden ASEAN Tourism Forum (ATF). Sen järjestämisvastuu kiertää vuosittain alueen eri maissa. Tällä kertaa tapahtumaa isännöi Brunei ja sen pääkaupunki Bandar Seri Begawan.

Paikalla ovat kaikki Kaakkois-Aasian matkailun tärkeät nimet, matkailuministereistä turistitoimistoihin, hotelli- ja ravintola-alan toimijoista matkanjärjestäjiin. Tapahtuman osana järjestettävät TRAVEX-ammattilaismessut tuovat yhteen sadat ulkomaiset ostajat ja paikalliset matkailupalvelujen tarjoajat.

Ikkunapaikka myös mukana

Tänä vuonna myös Ikkunapaikan lukijat pääsevät mukaan tapahtumaan. Toimittajamme Esa Aalto on paikan päällä Bruneissa 12.-16. tammikuuta, välittämässä tunnelmia ATF:stä ja sen isäntämaasta sekä tänne nettiin että Facebook-sivuillemme. Pysy siis kanavillamme kuulemassa uusimmat uutiset Kaakkois-Aasian matkailusta!

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Leena Aalto

Ikkunapaikan konkari jo vuodesta 1998. Lehden pitkäaikainen päätoimittaja ja nykyinen advisor, joka seuraa edelleen tiiviisti matkailualan tapahtumia ja trendejä.