Azoreille kaikki saaret kattava ilmainen wifi

Azoreilla on otettu käyttöön OpenRoaming™ Wi-Fi -hotspotteja koko yhdeksän saaren itsehallintoalueella.

Niin saarten asukkaat kuin myös matkailijat voivat hyödyntää yli 250  OpenRoaming Wi-Fi -hotspotteja, jotka sijaitsevat sadoissa sisä- ja ulkotiloissa, kuten hotelleissa, lentokentillä, kouluissa, puistoissa, uimarannoilla, uima-altailla, kirjastoissa, urheilupaikoissa, museoissa, julkisissa rakennuksissa, aukioilla, venesatamissa ja matkailutoimistoissa.

Aloittaakseen OpenRoamingin käytön käyttäjät hyväksyvät käyttöehdot verkossa. He valitsevat OpenRoamingin verkkoasetuksista tai käyttävät yksinkertaista kertaluonteista käyttöönottoportaalia, jolloin yhteys muodostuu automaattisesti. Aina kun heidän laitteensa on OpenRoaming-hotspotin alueella, se muodostaa automaattisesti ja turvallisesti yhteyden – kirjautumista ei tarvita.

Azorien yhdeksän saarta, joilla asuu 250 000 ihmistä, ovat strategisesti tärkeällä paikalla keskellä Atlantin valtamerta. Matkailu on saarten merkittävä elinkeino ja maassa vierailee vuosittain yli miljoona kävijää, joista suuri osa harrastaa saarihyppelyä oleskelunsa aikana.

Asukkaille ja vierailijoille halutaan tarjota mahdollisimman kattava wifi-yhteys kaikilla saarilla.

 

Lähde: Azores Tourism

Jaa artikkeli:

Tilaa uutiskirjeemme

Liittymällä Ikkunapaikan postituslistalle, saat uutiskirjeen lehtien ilmestymisen välillä, noin 8 kertaa vuodessa.

Haluatko kirjautua ulos?
X