BA:n toimitusjohtaja vaihtui

British Airwaysin toimitusjohtaja Alex Cruz on eronnut. Erosta ilmoitettiin tänään ja se pannaan täytäntöön välittömästi.

Cruz lähtee, kun British Airways ja koko ilmailuala on historiansa pahimman kriisin keskellä.

Aer Lingusin toimitusjohtajasta Sean Doylesta tulee British Airwaysin uusi toimitusjohtaja.

Aer Lingusin johtaja Donal Moriarty nousee Aer Lingusin väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi kunnes uusi toimitusjohtaja nimitetään.

British Airways kuuluu IAG:hen, eli International Airlines Groupiin.

”IAG on yksi maailman johtavista lentoyhtiöryhmistä. Olemme keskellä ilmailun pahinta kriisiä, mutta olen varma, että nämä sisäiset siirrot luovat mahdollisuuden uuteen nousuun”, sanoo IAG:n Chief Executive Luis Gallego.

“Haluan kiittää Alexia kaikesta, mitä hän on tehnyt British Airwaysillä. Hän työskenteli väsymättä modernisoidakseen lentoyhtiötä sen 100-vuotisjuhlaa edeltävinä vuosina. Hän on johtanut lentoyhtiötä erityisen vaativana aikana ja varmistanut uudelleenjärjestelyt työntekijöiden kanssa.”

“Sean Doylella on vahva kokemus British Airwaysiltä, sillä hän on työskennellyt siellä 20 vuotta ennen siirtymistään Aer Lingusin johtajaksi lähes kaksi vuotta sitten ja tehnyt siellä erinomaista työtä. Olen varma, että hieno ura jatkuu British Airwaysillä.”

Jaa artikkeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Tilaa uutiskirjeemme

Liittymällä Ikkunapaikan postituslistalle, saat uutiskirjeen lehtien ilmestymisen välillä, noin 8 kertaa vuodessa.

Haluatko kirjautua ulos?
X