Barcelona valmiina turisteihin

Turisme de Barcelona ja Barcelonan kaupunki ovat esitelleet EureCatin teknologiakumppanin kanssa uuden sovelluksen, jonka tarkoituksena on välttää ruuhkia eri matkailualueilla tarjoamalla vaihtoehtoisia vierailukohteita.

Barcelona ei halua enää profiloitua kohteeksi, missä sankat turistivirrat ahtautuvat samoihin kohteisiin ja niin vierailijat kuin paikalliset asukkaat kärsivät kestämättömästä ruuhkasta.

Uusi sovellus, Check Barcelona, kertoo reaaliaikaista tietoa eri alueiden, julkisten tilojen, rantojen, pysäköintipaikkojen ja muiden matkailun kannalta kiinnostavien kohteiden käyttöasteesta ja saatavuudesta. Sovellus toimii itse kaupungissa ja sen lähiympäristössä.

Uuden sovelluksen tavoitteena on tarjota kävijöille työkalu, jonka avulla he saavat tietoonsa reaaliaikaisesti varaustilanteen ja voivat suunnitella käyntinsä terveysturvallisesti ajankohtaan, jolloin ihmisiä on kohteessa vähemmän. Vierailun optimointi lisää kävijätyytyväisyyttä ja parantaa suosittujen matkailualueiden ja nähtävyyksien viihtyisyyttä.

Sovelluksesta saa ajantasaiset tiedot turvallisuuskäytännöistä, liikkuvuudesta ja muista asiaan liittyvistä seikoista, jotka edistävät myös vierailun turvallisuutta.

Lisätietoa tästä. https://checkbarcelona.com/

 

 

Bus Turistic aloitti liikennöinnin

Barcelonan Bus Turístic on jälleen aloittanut liikennöinnin sen jälkeen, kun se on ollut keskeytettynä yli vuoden ajan. Punaiset ja siniset reitit kulkevat tavalliseen tapaan ja vievät kävijöitä kaupungin tärkeimmille nähtävyyksille.

Bus Turisticin avobussilla pääsee kätevästi Barcelonan eri kulttuurinähtävyyksiin ja ostosalueille. Bussi liikennöi 20-30 minuutin välein klo 9.00 alkaen, viimeinen bussi lähtee klo 19.00.
Kuten kaikissa Barcelonan julkisissa liikennevälineissä, bussissa on käytettävä kasvosuojaa. Bussissa on 16-kielinen ääniopastus, ja bussiopas auttamassa ja opastamassa matkustajia.

 

Lisätietoa tästä.

 

 

 

Jaa artikkeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Haluatko kirjautua ulos?
X