Hyppää sisältöön
· Leena

Blue Air lentää Suomeen vuoden ympäri

Romanialainen Blue Air kävi Suomessa myyntikäynnillä. Lentoyhtiön mukana Suomeen saapui myös romanialaisia incoming-toimistoja, jotka kertoivat maan matkailutarjonnasta.
Kuvassa kolmantena vasemmalta Romanian Suomen suurlähettiläs Răzvan Rotundu, neljäntenä ja toisen oikealta Suomessa Blue Airia edustavan Aviarepsin Kristiina Laak ja Minna Lahtinen, heidän välissää Blue Airin myyntipäällikkö George Dutescu. Muuta ovat romanialaisten incoming-toimistojen edustajia.

Romanialainen lentoyhtiö Blue Air on lentänyt Suomeen jo reilun vuoden ajan. Lennot operoidaan kolme kertaa viikossa, ympäri vuoden. Lentopäivät ovat tiistai, perjantai ja sunnuntai.

Hintaluokkia on kolme; Light, Classic ja Premiun.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Blue Airin international Sales Executive George Dutescu kertoi yhtiön voimakkaasta kasvusta.

Blue Air arpoi tilaisuudessa tietenkin myös lentolipun. Suulähettiläs Răzvan Rotundu ojentaa sen onnelliselle voittajalle, Matka-Agenttien Ritva Wikmanille. Oikealla Finavian Timo Järvelä ja Blue Airin George Dutescu.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Romanian pääkaupunki Bukarest tarjoaa jo itsessään oivan – ja hieman erilaisen – kohteen vaikkapa pitkään viikonloppuun.

Pohjoisen Transilvanian alue on Draculan kotipaikka. Sinne pääsee näppärästi lentämällä Bukarestista alueen suurimpaan kaupunkiin Clujiin. Alue on tunnettu hienoista linnoistaan ja hyvistä ulkoilureiteistään Karpaateilla.

Costanta.

Mustan meren rannikon suurin kaupunki on Constanța. Sinne lähdetään edulliselle rantalomalle. Ajomatka Bukarestista on parisen tuntia.

Katso tästä video Romaniasta.

Leena