Hyppää sisältöön
· Leena

Costa Cruises kasvattaa tarjontaansa Välimerellä

Costa Cruises aloittaa Välimerellä ensi vuonna uudelleen suositut 14 päivän risteilyt, joissa vieraillaan myös Turkissa ja Israelissa.

Ensimmäiset 14-päivän risteilyt Costa Fortunalla lähtevät Savonnasta 6.12.2020 ja 7.2.2021.

Risteily yöpyy Istanbulin ja Izmirin kaupungeissa, jonka lisäksi se pysähtyy Ateenassa, Marseillessa, Barcelonassa, Heraklionissa (Kreeta), Palermossa ja Napolissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toinen reitti starttaa Savonnasta 10.1. ja 7.3.2021. Reitillä yövytään Haifassa Israelissa ja Kusadasissa Turkissa. Marseille, Barcelona, Palermo (Sisilia) ja Napoli ovat muita risteilyn kohteita Costa Fortunalla.

Talven loppukauden Costa Fortuna tekee viikon risteilyjä Välimeren länsipuolella, jolloin vieraillaan mm. Valenciassa.

Costa Fortuna.

Uudet LNG-lippulaivat

Costan tarjonta Välimerellä vahvistuu, kun yhtiön kaksi uutta lippulaivaa, Costa Smeralda (pääkuva)ja Costa Toscana valmistuvat. Alukset ovat nyt rakenteilla Meyerin telakalla Turussa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Costa Smeralda aloittaa viikon risteilyt läntisellä Välimerellä marraskuussa.
Costa Toscana valmistuu vuonna 2021.

Molemmat alukset käyttävät LNG:tä polttoaineena, joka on maailman puhtaimmin palavaa fossiilista polttoainetta ja vähentää huomattavasti ympäristöhaittoja niin maissa kuin merellä.

Uusin risteilijä Kiinaan

Costan kolmas laiva, Costa Firenze, valmistuu Fincantierin telakalla Italian Margerassa syyskuun lopulla. Se lähtee liikennöimään Aasian reiteille.

Costa Firenze ja sisaralus Costa Venezia on suunniteltu nimenomaan Kiinan markkinoille.

Costa Cruises oli ensimmäisenä Aasian-markkinoilla jo vuonna 2006.

Muutoksia talvisesonkiin 2020/21

Costa Mediterranea korvaa Costa Fortunan talvikaudella 2020/21, ja operoi samoilla reiteillä Singaporesta Kambodzaan, Malesiaan ja Thaimaahan.

Yhtiö suunnittelee myös muutoksia Costa Luminosan reiteille talvelle 2020/21. Sen vuoksi näille reiteille ei enää voi tehdä varauksia.

Costa Cruises on jo informoinut matkatoimistoja ja asiakkaitaan muutoksista varmistaakseen, että kaikki löytävät korvaavia vaihtoehtoja risteilyvarauksilleen.

 

Lähde: Costa Cruises

Leena