Dream Cruises aloittaa risteilyt “ei minnekään”

Lentoyhtiöt etenkin Aasiassa ovat jo jonkin aikaa tehneet lentoja ei minnekään. Nyt myös risteilijät, myös meillä kotimaassa, tekevät risteilyjä “ei minnekään”.

Dream Cruises -varustamon alus World Dream aloittaa marraskuun alussa risteilyt Singaporesta ensimmäisenä risteilyvarustamona koronapandemian jälkeen. Jo heinäkuussa Dream Cruises aloitti uudelleen kautensa risteilyillä Taiwanista, joten varustamo on elvytystoimenpiteissään alueensa etulinjassa.

World Dream on ollut Rotterdamissa telakoituna uudistustöitä varten siitä lähtien, kun se helmikuussa otettiin pois liikenteestä koronapandemian takia.

Kahden-kolmen päivän risteilyillä ei ole kohdetta, vaan laiva viipyy merellä koko risteilyn ajan. Näin saadaan maksimoitua matkustajien ja miehistön turvallisuus.

Ennen risteilykauden aloitusta koko miehistö on läpikäynyt 14 vuorokauden karanteenin ja kaikilta on varmistettu negatiivinen COVID-19 -testitulos ennen pestin aloittamista. Muiltakin osin varustamo on käynyt läpi turvallisuus- ja hygieniaprosessinsa yhdessä Singaporen viranomaisten kanssa.

Uuden tyyppiset risteilyt ovat saaneet markkinointinimen Super Seacation.

 

Lähde: TTR Weekly

Jaa artikkeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Haluatko kirjautua ulos?
X