Hyppää sisältöön
· Leena Aalto

Finnair aloittaa ensi kesänä lennot Puolan Wroclawiin

Finnair aloittaa 2.4.2024 ensimmäistä kertaa lennot Puolan Wroclawiin.

Pohjoismaissa Finnair lisää ensi kesänä vuoroja Norjan Tromssaan ja Trondheimiin ja tuo takaisin ennen pandemiaa liikennöimänsä Arlandan välilaskun sisältävät lennot Bergeniin. Arlandalle tulee yksi aamuvuoro lisää, ja Finnair lisää myös vuoroja Tanskan Billundiin.

Saksassa Düsseldorf ja Hampuri saavat lisävuoroja. Brittein saarilla vuoroja lisätään Manchesteriin, Dubliniin ja Edinburghiin. Finnair myös lisää vuoroja sekä Osakaan että Tokion Naritaan Japanissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puolassa Finnair lisää vuoroja Krakovaan, tuo takaisin Gdanskin lennot ja esittelee Wroclawin uutena kohteena. Useilla suomalaisilla ja aasialaisilla suuryrityksillä on toimintaa Etelä-Puolassa sijaitsevan Wroclawin lähistöllä, ja kaupunki tunnetaankin Puolan Piilaaksona. Wroclawissa voi ihastella myös upeaa, keskiaikaistaa vanhaakaupunkia sekä nautiskella laadukkaasta kulttuuritarjonnasta, ravintoloista, kahviloista ja vintageliikkeistä.

 

Lähde: Finnair

Leena Aalto

Ikkunapaikan konkari jo vuodesta 1998. Lehden pitkäaikainen päätoimittaja ja nykyinen advisor, joka seuraa edelleen tiiviisti matkailualan tapahtumia ja trendejä.