Hyppää sisältöön
· Leena

Finnair vuokraa Iberialta koneen

Finnair vuokraa Airbus A321 -lentokoneen oneworld-kumppaniltaan Iberialta Madridin-reitille vuodeksi 1. huhtikuuta alkaen.

Kone paikkaa Finnairin liikenteen kasvun aiheuttamaa väliaikaista lentokonevajetta. 

Finnair lentää Madridiin kerran päivässä. Vuokrakoneen ohjaamomiehistö on Iberian. Huhtikuun ajan myös matkustamomiehistö tulee Iberialta, ja lennoilla on mukana yksi Finnairin matkustamohenkilöstön jäsen varmistamassa Finnairin palvelukonseptin toteutumisen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Iberian operoimilla lennoilla noudatetaan Finnairin palvelukonseptia. Finnair viestii operoivan lentoyhtiön muutoksesta suoraan niille asiakkaille, joilla on varaus näille lennoille. Asiakkailla on halutessaan oikeus vaihtaa matkustuspäivää tai perua matka operoivan lentoyhtiön vaihduttua. 

Espanjalainen henkilöstö Finnairille

Toukokuusta alkaen Finnairin matkustamomiehistö palvelee Iberian operoimilla lennoilla, sillä Finnair ja espanjalainen henkilöstövuokrausyhtiö Adecco ovat sopineet uudesta toimintamallista, jonka myötä Finnairin Barcelonan ja Madridin reiteillä lentävä vajaan 60 hengen matkustamohenkilökunta siirtyy Adeccolta Finnairin palvelukseen 1.4.2019 alkaen. Matkustamohenkilöstön kotiasemana säilyy Espanja. 

Barcelonan ja Madridin reitit on lennetty vuodesta 2013 lähtien Finnairin lentäjillä ja Adeccolta alihankitulla espanjalaisella matkustamomiehistöllä.   

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

 

Lähde: Finnair

Leena