Hyppää sisältöön
Finnfellow
· Ikkunapaikka

Finnlines avaa uuden päivittäisen yhteyden Ruotsin ja Puolan välille

Finnlines laajentaa reittiverkostoaan. Rahtimatkustaja-alus Finnfellow alkaa liikennöidä Ruotsin Malmön ja Puolan Świnoujścien välillä 10.4.2024.

Ruotsiin rekisteröidyllä Finnfellow-aluksella on 440 matkustajapaikkaa ja noin 3 000 kaistametriä henkilöautoille ja rahdille. Alus liikennöi aiemmin Malmö–Travemünde-reitillä.

“Sekä Ruotsin että Puolan ulkomaankauppa hyötyy uudesta reitistä, joka myös laajentaa Finnlinesin toimintoja Suomen ulkopuolelle. Samalla Finnlines sitoutuu vahvistamaan Puolan huoltovarmuutta, kun laivat käyvät sekä Gdyniassa että Świnoujścin-satamassa.” Lisäksi olemme vahvistaneet maaorganisaatiota ja avanneet toimiston Świnoujścieen”, kommentoi Antonio Raimo, Finnlinesin linjajohtaja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Finnlinesin uusi reitti Ruotsista Puolaan tarjoaa Malmöstä suoran uuden yhteyden Manner-Eurooppaan Juutinrauman sillan kautta ja Finnlinesin Malmö–Travemünde-yhteyksien lisäksi myös Norjaan ja Tanskaan.

”Finnlines on valmistellut uuden Ruotsin ja Puolan välisen linjan avaamista huolellisesti. Meillä on tilavat lasti- ja autokannet, joista matkustajat ja kuljettajat pääsevät helposti ja nopeasti laivan sisätiloihin. Merimatka sujuu rauhallisesti ja mukavasti”, kertoo Marco Palmu, Finnlinesin matkustaja­palveluista vastaava johtaja.

Molemmista satamista on 10.4.2024 alkaen päivittäinen lähtö, aamuisin Malmöstä ja iltaisin Świnoujściesta. Laivassa on yli 180 matkustajahyttiä ja palveluihin kuuluu sauna, buffet-ravintola, baari, lasten leikkialue ja kauppa. Yölähdöillä hytin varaaminen on pakollista. On kuitenkin mahdollista varata vuodepaikka jaetusta hytistä. Lemmikit ovat tervetulleita, mutta omistajien on varattava lemmikkieläinhytti, myös aamulähdöille.

Finnfellow’n aikataulu

Lähdöt päivittäin
Malmö 10:15 – Świnoujście 19:00
Świnoujście 21:30 – Malmö 06:30

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Finnfellow, laivatietoja

Laivatyyppi: rahti-matkustajalaiva (ro-pax)
Rakennusvuosi: 2000
Pituus: 188.3 m
DWT: 7,267
GT: 33,724
Kaistametrit: 3,099
Suurin sallittu matkustajamäärä: 440

Lähde ja kuva: Finnlines

Ikkunapaikka
Ikkunapaikka

Uutisvinkit ja palaute Ikkunapaikan toimitukselle: mail@ikkunapaikka.fi.