Hyppää sisältöön
Finnfellow
· Ikkunapaikka

Finnlines juhli uutta Ruotsin ja Puolan välistä reittiä Malmössä

Malmöstä on avattu uusi yhteys Manner-Eurooppaan, kun Finnlinesin Finnfellow-alus aloitti liikenteen Ruotsin ja Puolan välillä.

Rahti- ja matkustajaliikennevarustamo Finnlines operoi nykyään kahta yhteyttä Malmön ja Manner-Euroopan välillä. Rahti-matkustaja-alus Finnfellow on liikennöinyt aiemmin Saksaan Malmö–Travemünde-reitillä, mutta käänsi kurssinsa Puolaan Świnoujścien satamaan 10.4.2024, josta alkaen alus on ajanut reitillä päivittäin. Finnlinesin toimitusjohtaja Tom Pippingsköld, linjajohtaja Antonio Raimo, matkustajaliikenteestä vastaava johtaja Marco Palmu ja Malmön kunnanhallituksen puheenjohtaja Katrin Stjernfeldt Jammeh avasivat reitin virallisesti 28.5.2024.

”Suora yhteys Ruotsista Puolaan tarjoaa uusia mahdollisuuksia kaupan ja matkailun alalla. Olemme ylpeitä turvatessamme tärkeän kauppareitin Malmön ja Puolan Länsi-Pommerin välillä samalla, kun tarjoamme viihtyisän merimatkan sekä liike- että vapaa-ajan matkustajille”, toteaa Finnlinesin toimitusjohtaja Tom Pippingsköld.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Malmö on Ruotsin silta muuhun maailmaan. Finnlinesin uuden Itämeren ylittävän yhteyden myötä Malmön asema vahvistuu entisestään”, sanoo Malmön kunnanhallituksen puheenjohtaja Katrin Stjernfeldt Jammeh.

Świnoujścien päivittäisen yhteyden lisäksi Finnlines liikennöi myös kolmella rahti-matkustaja-aluksella Malmön ja Travemünden väliä joka päivä.

Malmö–Świnoujście-reittiä ajavassa Finnfellow’ssa on yli 180 hyttiä, tilaa 440 matkustajalle ja yli 3 000 kaistametriä rahdille. Laivassa on buffet-ravintola, merirosvoteemainen leikkialue lapsille, tax free -myymälä ja suomalainen sauna.

Lähde ja kuva: Finnlines

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Ikkunapaikka
Ikkunapaikka

Uutisvinkit ja palaute Ikkunapaikan toimitukselle: mail@ikkunapaikka.fi.