Hyppää sisältöön
Gambialainen ravintola
· Riikka Krenn

Gambia uutuutena Apollomatkojen valikoimaan

Apollomatkojen tulevan talven uutuskohde on elämäniloinen Gambia, jonne lennetään Kööpenhaminan kautta.

Apollomatkojen talven valikoima laajenee jo toisella Afrikan kohteella.

“Pandemian jälkeen uusien matkakohteiden kysyntä on kasvanut etenkin talvikuukausina. Suomalaiset rakastavat toki Kanariansaaria edelleen, mutta yhä useampi haluaa löytää uusia kohteita, tutustua uusiin kulttuureihin, kokeilla uusia makuja ja laajentaa näköalojaan. Gambia tarjoaa kaikkea tätä”, sanoo Apollomatkojen PR-vastaava Satu Kontulainen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Gambia on Afrikan pienin maa, mutta se tarjoaa silti loman täydeltä nähtävää ja koettavaa. Kilometrien pituiset hiekkarannat ovat yksi kohteen vetonauloista, mutta täällä voit myös meloa kuunvalossa, tutustua kansallis- ja kulttuuripuistoihin, oppia paikallisia ruoanlaittotaitoja, tehdä löytöjä värikkäillä markkinoilla tai lähteä laivamatkalle pitkin kuuluisaa Gambia-jokea.

“Gambiassa rytmi on rauhallinen, mutta mahdollisuuksia ja tekemistä riittää. Täällä voit rentoutua hyvissä hotelleissa tai täyttää lomasi luontoelämyksillä, retkillä ja mauilla, joita et heti unohda. Gambia sopii monenlaisille matkailijoille lapsiperheistä ja kaveriporukoista aikuisiin ja aktiivisiin matkailijoihin”, Kontulainen kertoo.

Lennot Kööpenhaminan kautta

Apollon uutuuskohde tulee myyntiin kaikissa pohjoismaissa, ja lentoratkaisukin on pohjoismainen. Norjasta, Ruotsista ja Suomesta Gambian Banjuliin lennetään Kööpenhaminan kautta. Kööpenhaminasta SAS:in lento vie suoraan Banjuliin A321neo LR:llä. Samaa konetyyppiä SAS käyttää esimerkiksi New Yorkin kaukolennoilla.

Tämä tarkoittaa muun muassa sitä, että Kööpenhaminan ja Banjulin välille Apollon matkustajilla on valittavanaan kolme matkustusluokkaa: SAS Charter Standard, SAS Charter Plus ja SAS Charter Business.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Apollomatkojen ensimmäinen lähtö Gambiaan on 5.11.2024 ja lentoja on 1.4.2025 saakka. Suomalaiset voivat siis viettää syys-, joulu- tai talvilomaan upealla Afrikan rannikolla. Valittavana on kymmenen hotellia eri alueilla, mukaan lukien Kololi, Kotu ja Bakau (Cape Point).

Lähde ja kuva: Apollomatkat

Ikkunapaikan päätoimittaja Riikka Krenn
Riikka Krenn

Riikka Krenn on Ikkunapaikan päätoimittaja, joka seuraa matkailualan tapahtumia tarkalla silmällä ja uteliaalla mielellä.