Hyppää sisältöön
Grand Hansa
· Ikkunapaikka

Grand Hansa on avannut ovensa vierailijoille

NH Collection Helsinki Grand Hansa herättää historiallisen hotellikorttelin eloon.

Grand Hansan 224 huonetta ja sviittiä käsittävä upper upscale -luokan hotelli, klassista brasserie-tyyliä edustava Hansa Café Bar & Brasserie sekä monipuoliset tapahtuma- ja kokoustilat ovat valmiita toivottamaan vieraat tervetulleiksi.

Minor Hotelsin ensimmäinen kohde Suomessa

Uuden ylioppilastalon, hotelli Seurahuoneen ja Hansa-talon muodostama kokonaisuus on sijainniltaan poikkeuksellinen. Kortteli palaa suurelta osin alkuperäiseen käyttötarkoitukseensa, kun yli satavuotiaat rakennukset on peruskorjattu alkuperäistä kunnioittaen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Tämän ainutlaatuisen kiinteistön sijainti, historia, arkkitehtuuri ja tunnelma ovat täydellisiä NH Collection -hotellille. Seurahuone oli tänne 1900-luvun alkupuolella muuttaessaan jo alan edelläkävijä ja kansainvälisyyden näyteikkuna, joka määritteli sen, mitä korkeatasoinen hotellielämys voi Suomessa olla”, sanoo NH Collection Helsinki Grand Hansan hotellinjohtaja Tom Strandberg.

NH Collection Helsinki Grand Hansa on Minor Hotelsin ensimmäinen kohde Suomessa ja toinen Pohjoismaissa. Hotelli on nyt avattu, ja muut palvelut lanseerataan vähitellen loppuvuoden aikana.

Palvelut laajenevat lähikuukausien aikana

Uuden ylioppilastalon tornin lasikupoliin avautuu syksyllä baari, joka tarjoaa cocktailien lisäksi 360 asteen panoraamanäkymät yli Helsingin kattojen. Tavoitteena on nousta maailmanlaajuisesti tunnustetuksi huippubaariksi.

Pääsisäänkäynnin yhteydessä sijaitseva Hansa Café Bar & Brasserie -ravintola keskittyy edeltäjiensä jalanjäljissä ranskalaisen keittiön klassikoihin. Hansa Cafén terassi Ylioppilasaukiolla avautuu jo täksi kesäksi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Hotellin kokous- ja juhlatiloissa ovat aikoinaan juhlineet merkkihenkilöt suurruhtinaista marsalkkoihin ja presidentteihin. Seurahuoneen juhlatila Ballroom, monen merkkihenkilön kantapaikkoihin kuulunut pyöreä Bar Socis sekä yhteensä 700 neliömetriä muita kokous- ja tapahtumatiloja luovat puitteet kokouksille, seminaareille, gaaloille ja muille juhlille.

Syksyllä avautuu myös hotellin spa-osasto, jossa suomalaisen luonnon antimet on koottu hemmotteleviksi hoidoiksi. Kylpylän ja saunojen lisäksi vieraiden käytössä on kuntosali.

Lähde ja kuva: Grand Hansa

Ikkunapaikka
Ikkunapaikka

Uutisvinkit ja palaute Ikkunapaikan toimitukselle: mail@ikkunapaikka.fi.