Hyppää sisältöön
Visit Hanko on saanut Sustainable Travel Finland -tunnustuksen
· Riikka Krenn

Hangon matkailutoimistolle Sustainable Travel Finland -sertifikaatti

Visit Hanko on saavuttanut Sustainable Travel Finland-sertifikaatin osoituksena arvokkaasta ja pitkäjänteisestä työstä kestävän matkailun eteen.

Sertifikaatin myönsi Visit Finland, joka hallinnoi Sustainable Travel Finland-ohjelmaa. Ohjelma ottaa huomioon ekologisen, sosio-kulttuurisen ja taloudellisen kestävyyden. Keskeistä on viestiä avoimesti vastuullisuudesta. Hangon matkailutoimistolla on jo entuudestaan kestävää matkailua tukeva sertifikaatti nimeltään Good Travel Seal.

Visit Finlandin missiona on edistää Suomen kiinnostavuutta kansainvälisesti kestävänä ja houkuttelevana matkakohteena ja edesauttaa yritysten, yritysryhmien ja matkailualueiden kestävää kansainvälistä kasvua. Sertifikaatin avulla niin koti- kuin ulkomaisten matkailijoiden on helpompi tunnistaa kestävin periaattein toimivia yrityksiä. Tämän sertifikaatin saaminen on osa Hangon matkailun strategian toteuttamista. Seuraavaksi tavoitteekseen Hangon matkailutoimisto nostaa sen, että Hanko on matkailukohteena STF-sertifioitu.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Ikkunapaikan päätoimittaja Riikka Krenn
Riikka Krenn

Riikka Krenn on Ikkunapaikan päätoimittaja, joka seuraa alan tapahtumia tarkalla silmällä ja uteliaalla mielellä. Kokenut matkailutoimittaja ja verkkomedian tekijä.