Hyppää sisältöön
Cinderellalla on neljä ravintolaa ja kaksi baaria.
· Riikka Krenn

Hapag-Lloyd Cruisesin myynti ja markkinointi Pohjoismaissa Aviarepsille

Aviareps Nordic on julkistanut yhteistyön luksus- ja tutkimusmatkaristeilyjä tarjoavan Hapag-Lloyd Cruisesin kanssa. Aviareps vastaa jatkossa yhtiön myynnistä ja markkinoinnista Suomessa ja muissa Pohjoismaissa.

Varustamon viisi alusta ovat saaneet viiden tähden luokituksen Insight Guidesilta. Alukset Europa ja Europa 2 ovat perinteisiä huippuluokan luksusristeilijöitä, ja tutkimusmatkaristeilyt tehdään Hanseatic Naturella, Hanseatic Inspirationilla ja Hanseatic Spiritillä, jotka on varustettu risteilemään myös polaarisilla alueilla.

”Yhteistyön myötä Aviareps Nordicin kanssa Hapag-Lloyd Cruises voi hyödyntää paikallista asiantuntemustamme ja laajaa verkostoamme Pohjoismaissa. Aviareps edistää ja myy aktiivisesti Hapag-Lloyd Cruisesia pohjoismaisille risteilyharrastajille, jotka etsivät parasta laatua tarjoavaa huippukokemusta. Tämä kumppanuus vahvistaa Hapag-Lloyd Cruisesin brändiä ja edistää suhteita alueella”, sanoo Tapani Kauhanen, Aviareps Nordicin toimitusjohtaja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Ikkunapaikan päätoimittaja Riikka Krenn
Riikka Krenn

Riikka Krenn on Ikkunapaikan päätoimittaja, joka seuraa matkailualan tapahtumia tarkalla silmällä ja uteliaalla mielellä.