Hyppää sisältöön
· Leena

Holiday Club Saariselkä uudistui

Holiday Club Saariselän kylpylähotellin vastaanotto ja aulatilat baareineen samoin kuin aamiais-, lounas- ja buffet- ravintolana toimiva Ravintola Revontuli ovat saaneet modernin, Lapin tunnelmaa henkivän ilmeen. Kylpylässä uusittiin puku- ja pesutilat, saunat ja valaistus. Myös ensimmäiset, tunnelmallisesti saneeratut hotellihuoneet kutsuvat lomailijoita. Jatkossa vastaanoton yhteydessä toimii myös kaikkia Saariselän asukkaita ja lomailijoita palveleva R-kioski.

Jouluksi Saariselälle valmistuu myös 27 ylellistä Villas-huoneistoa, jotka täydentävät kohteen aiempaa 11 huoneiston Villas-kapasiteettia. Uusien Villas-huoneistojen myötä Holiday Clubilla on Saariselällä tarjolla yhteensä 139 hotellihuonetta ja 132 loma-asuntoa.

 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lapin matkailu kasvaa kaksinumeroisin luvuin, eivätkä kaikki vierailijat suinkaan halua yöpyä mökeissä. Saariselän alueella on merkittävää tarvetta myös laadukkaalle hotelliasumiselle ja koko perheen aktiviteeteille. Villas-huoneistomme ovat taas hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat nauttia omasta rauhasta, mutta silti yöpyä eri palveluiden ja aktiviteettien kupeessa, sanoo Holiday Clubin palveluliiketoiminnasta vastaava johtaja Marko Hiltunen.

Hiltusen mukaan Holiday Club Saariselällä joulusesonki on käytännössä katsoen jo loppuunmyyty aina marraskuun lopusta tammikuun alkuun. Kausi on samalla pidentynyt molemmista päistään ja esimerkiksi syksyn ruskaviikot ja revontulimatkat ovat kasvattaneet suosiotaan merkittävästi.

”Saariselän matkailu on kasvanut alkuvuodesta huikeat 27,5 % viime vuoteen verrattuna ja näkymät ovat erinomaiset myös loppuvuoden osalta”, vahvistaa Inari-Saariselkä Matkailu Oy:n markkinointijohtaja Tarja Manninen. ”Saariselkä on Lapin kansainvälisin matkailukohde, ja turistivirtoja odotetaan talvikaudella etenkin Isosta-Britanniasta, Hollannista, Saksasta ja Aasian maista.”

Holiday Club Saariselän kansainvälisten asiakkaiden määrä kasvoi kesällä 8 % edellisvuoteen verrattuna. Ulkomaisten vieraiden määrä on vahvassa kasvussa myös Holiday Clubin Kuusamon ja Sallan kohteissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tänä kesänä kansainvälisten vieraiden osuus nousi Saariselällä yli 40 prosenttiin. Koko vuoden mittakaavassa ulkomaisia vieraita on jo yli puolet, 54 %.

Myös muut Holiday Clubin kohteet löivät kesäkaudella ennätyksiä kävijämäärissä. Muun muassa Holiday Clubin suurin kohde ja Pohjoismaiden suurimpana matkailuhankkeenakin tunnettu lähes 2 000 vuodepaikan Holiday Club Saimaa kiri kesällä ennätykselliseen 94 % käyttöasteeseen. Turussa puolestaan asiakkaat löysivät uudistuneen Kylpylähotelli Caribian yhteyteen juhannukseksi nousseet, Turun ylellisimmät sviitit, ja kohteen käyttöaste oli lähes 90 %.

Leena