Hyppää sisältöön
· Leena Aalto

Japani avautuu kansainvälisille matkailijoille 11. lokakuuta

Japanin hallitus on päättänyt sallia yksityiset turistimatkat 11.lokakuuta alkaen.

JNTO odottaa innolla kansainvälisiä matkailijoita pitkästä aikaa Japaniin. Avautuminen tarkoittaa siis, että lukuisat kansainväliset matkustajat saavat nauttia Japanista 2,5 vuoden tauon jälkeen.

“Japanin hallitus avaa viimein rajat yksityisille turisteille, palauttaa viisumivapauden ja poistaa päivittäisten saapujamäärien rajoitukset. 2,5 vuoden mittaisten pandemiarajoitusten jälkeen otamme yksityiset kansainväliset matkailijat suurella ilolla vastaan.
JNTO tarjoaa matkustajille viimeisimmät ja olennaiset tiedot Japaniin matkustamisesta, jotta kansainväliset matkustajat voivat taas nauttia maastamme.
Suunnittelemme useita kestävän turismin, seikkailumatkojen ja luksuslomien hankkeita, jotta voimme tarjota matkailijoille entistä enemmän elämyksiä Japanin kulttuuriin, historiaan, luontoon, makumaailmaan liittyen. Japani ei ole kiinnostava maa ainoastaan lomamatkailijoille vaan myös kansainvälisille konferensseille ja insentiivimatkoille. Japani on valmis vastaamaan kasvavaan kysyntään. Samalla maa tarjoaa entistä enemmän kiinnostavia ostosmahdollisuuksia.
2,5 viime vuoden aikana Japani on tehnyt kovasti töitä ollakseen valmis, kun matkailijat viimein pääsevät maahan. Koe ja näe uusi Japani. Lämpimästi tervetuloa!”, toivottaa JNTO:n toimitusjohtaja Sathoshi Seino.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Japan National Tourist Organizationin kotisivut: Welcome to the Japan National Tourism Organization UK website

 

Lähde: JNTO

Leena Aalto

Ikkunapaikan konkari jo vuodesta 1998. Lehden pitkäaikainen päätoimittaja ja nykyinen advisor, joka seuraa edelleen tiiviisti matkailualan tapahtumia ja trendejä.