Hyppää sisältöön
· Leena

Kimpton Hotels laajenee Eurooppaan ja Aasiaan

Vahvasti USAn markkinoilla tunnettuutta saanut Kimpton Hotels & Restaurants kävi myyntikäynnillä Helsingissä. Ketju on nykyisin IHG:n (Intercontinentals Hotel Group) omistuksessa, mutta toimii Kimptonin nimellä.

Monet hotellit tunnetaan omilla nimillään, eikä Kimpton Hotelsin nimeä välttämättä edes mainita. Hotellit haluavat profiloitua yksilöllisinä hotelleina eikä niinkään ketjuna.

Kimpton hotelleja löytyy ympäri Amerikkaa, monessa suuremmassa kohteessa useampikin, mistä valita. Kaikilla on omat erityispiirteensä, mutta kaikissa hotelleissa on mm. joogamatto huoneessa, pyöriä laitattavaksi ja suosittu, happy hour iltapäivällä, jolloin hotellin asukkaat saavat maksutta nauttia viiniä tai joissakin hotelleissa jopa drinkkejä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Hotelliketju tunnetaan monista hyväntekeväisyyskampanjoista sekä LGBT-ystävällisyydestään.

Ketjulla on jo noin 70 hotellia ympäri maailmaa. Ketjun ensimmäiset Euroopan hotellit on avattu Amsterdamiin  ja Manchesteriin ja uusi avataan pian Lontooseen.

Ketju on avannut ensimmäisen Aasian hotellin Taipeihin ja seuraavat avataan Shanghaihin, Balille, Tokioon ja Bangkokiin.

Kimptonin ravintolat ovat myös suosittuja. Niihin pääsee usein suoraan kadulta, joten ne ovat myös paikallisten suosiossa. Ketjun ravintolat ovat voittaneet useita palkintoja niin ruoistaan kuin palvelustaankin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kimpton Hotels & Restaurants on kärkisijoilla ”best place to work” – rankingeissä.

Lisää tästä lisää Kimpton hotelleista ja ravintoloista.

Kimpton Hotels & Resorts myyntikäynnillä Suomessa:

Kuvassa vasemmalta Hayley Stokes, Kimpton UK, Karin Gert Nielsen Atlantic Link, joka edustaa Kimpton hotelleja Pohjoismaissa, Shenelle Ziemba, Director of International Sales, Kimpton Hotels of California, Christina McAree, ‎City Director of International Sales, Mid-Atlantic & South, Kristy Rooney Director of Sales Operations, Kimpton Hotels Brand, Nienke van der Velden, Senior Sales Manager, Kimpton De Witt Amsterdam ja Elliot Martinez, City Director of International Sales, New York.

 

 

Pääkuva: Kimpton Saint George Hotel Toronto/Naomi Finlay.  

Leena